politica

Fugiti, Ciolacu iese in strada sa faca revolutie: „Eu si colegii mei, parlamentari, si alesii locali vom merge in strada”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a amenintat luni, la dezbaterile din Parlament privind proiectul de buget, ca daca majoriateta nu va adopta amendamentele PSD, atunci toti parlamentarii PSD si alesii locali ai PSD vor iesi in strada.

„PSD nu va vota bugetul in aceasta formula. Totul pentru voi si nimic pentru romani. Si daca aici in Parlament nu veti respecta romanii din intreaga tara, si cei care v-au votat si care nu, atunci eu si colegii mei, parlamentari, simpatizanti, administratiile locale, alesi locali, vom merge in strada alaturi de ceilalti romani care ies zilnic”, a amenintat Ciolacu in Parlament.

Premierul Florin Citu a avut un discurs fabulos, luni, in Parlament, in timp ce era huiduit din nou de parlamentarii PSD. In vociferarile PSD, Citu l-a intrebat pe Ciolacu, care statea nu departe de el, despre relatia cu teroristul Omar Hayssam.

„Eliberam bugetul de furtul pesedist! Ajunge, nu se mai poate, oprim mafia pesedista care ne-a sifonat buzunarele ani de zile. Reforma companiilor de stat… Ma uit la PSD, stiu ca aici o sa va doara rau de tot! PSD este campion, domnule presedinte Marcel Ciolacu, la distrus companii nationale. Dvs. sunteti unul dintre beneficiarii principali, dvs. si partenerii dvs., ar fi bine sa explicati astazi cum l-ati ajutat pe Omar Hayssam sa beneficieze de privatizarile din judetul Buzau si mai ales de IPRS Baneasa.

Apropo, ati discutat cu teroristul Hayssam la vanatoare devalizarea …, acolo unde va faceati poze cu el? Da? La pescuit stim ce ati discutat, ne-a spus Dragnea, nu stiu ce ati discutat la vanatoare cu teroristul Hayssam”, a spus Citu, taios.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

10 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

10 ore ago