Functie pe bani grei in Bucuresti pentru o prietena intima din Bacau a Gabrielei Firea. Sotul acesteia a facut puscarie pentru delapidare

news

Tania Haritonovici, o veche prietena din Bacau a Gabrielei Firea, a fost numita, joi, 8 martie, in functia de director general adjunct al RADET. „Singurul merit al acestei femei de profesie chimist e ca face parte din gasca potrivita”, anunta angajati ai RADET intr-un e-mail transmis redactiei aktual24.ro.

Haritonovici, nascuta pe 30 ianuarie 1959, de profesie chimist, este originara din Bacau, fiind o prietena foarte apropiata a Gabrielei Firea. In campania electorala pentru alegerile locale ea s-a remarcat printr-un atac foarte violent la adresa lui Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea, din prima casatorie. Acesta le ceruse cunoscutilor sai sa nu o voteze pe Firea la Primarie.

Haritonivici l-a acuzat pe Razvan Firea ca „strica memoria” tatalui sau.

„Mincinosule, ai curaj in fata mea sa spui ceva legat de Gabi? Poate Carmen (mama naturala a lui Razvan – n.red.) sa-ti dea o mana de ajutor? Sa nu-i mai strici memoria lui Rasvan! Dumnezeu sa-l odihneasca!”, i-a scris Haritonovici.

Dupa ce Firea a devenit primar al Capitalei, Haritonovici a fost numita intai sef al Serviciului Personal la RADET Bucuresti. In urma cu cateva zile, prietena Gabrielei Firea a devenit director adjunct al regiei. Ea incaseaza un salariu de cateva mii de euro, afirma agajatii RADET.

„Totul sub obladuirea primarului general si in cirdasie cu administratorul judiciar Rominsolv firma condusa de avocatul Gheorghe Piperea si sindicatul condus de Ioana Stoica, care in 2016 i-a facut personal campanie Gabrielei Firea.

Tania Haritonovici are si meritul de a fi sotia lui Razvan Haritonovici, fostul sef al Astra Asigurari, condamnat de Tribunalul Bucuresti la 4 ani de inchisoare pentru complicitate la delapidarea a 8 milioane. Nascut in Roman si cunoscut drept scriitor SF, el a fost director in cadrul Bancorex si membru in consiliul de administratie al Companiei Nationale Posta Romana, la devalizarea carora a participat de asemenea, conform informatiilor DIICOT aparute in presa.

Dupa iesirea din puscarie, Haritonovici a editat publicatiile Best Magazin, Finante si Afaceri, Best Medical si Art Construct prin intermediul societatilor Master Communications International SRL si Best Top Multimedia SRL, detinute oficial de sotia Tania si fiica lor Irina.

Doar presiunea mass-media mai poate opri jaful!

Reamintim ca in urma cu doar citeva saptamini au fost fierti de vii doi colegi de-ai nostri care munceau pe un salariu de mizerie si in conditii inumane pentru ca ‘nu-s bani’ nici de salarii nici de investitii. In timp ce adunatura de activisti incompetenti care formeaza conducerea incaseaza in insolventa salarii lunare de mii de euro fiecare”, se afirma in mesajul transmis redactiei aktual24.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: