Furia unei mame. Ramona Pauleanu (Pro TV) a dat in judecata Spitalul Filantropia pentru malpraxis: „Baiatul meu a facut sepsis si meningita bacteriana dupa ce a luat un enterococ de acolo”

news

Ramona Pauleanu, prezentatoare Pro TV, anunta ca a dat in juudecata Spitalul Filantropia pentru malpraxis. Fiul ei, nou nascut, a fost la un pas sa isi piarda viata, el a fost nevoit sa stea in spital mai multe luni, doctorii spunand initial ca are „zero sanse de supravietuire”.

„Da. Am dat in judecata spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul ca, la doua luni de la internare, baiatul meu a facut sepsis si meningita bacteriana dupa ce a luat un enterococ de acolo.
Da, le-am cerut 1 milion de euro despagubiri. Un milion, ati citit bine. Nu ca sa ma imbogatesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, in cazul in care castigam, catre o cauza in care credeam.

Imi voiam baiatul bine, nu-i suma sa compenseze suferinta lui. N-am facut mare tam tam pe subiectul asta.

De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred ca cel mai important e ca nu stiu cat de departe as fi mers cu demersul asta, dar acum stiu ca merg pana in panzele albe.

Asta dupa ce, si atunci, si acum, spitalul dovedeste ca joaca murdar.

Printre altele, ASTAZI am aflat ca tot ce s-a intamplat s-a intamplat din cauza ca eu aveam o infectie care a provocat nasterea si a afectat copiii, infectie despre care eu nu am stiut nimic pana in acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic.

Cu toate astea, mi-au aparut doua diagnostice noi, post externare. Post externare.

Nu, nu sistemul medical romanesc e putred, ci oamenii din el. Ca doar nu marsav poste fi un spital, o cladire, ci cei care o conduc. Sunt convinsa ca or sa inventeze tot felul de mizerii, ma astept la orice. Dar ii anunt pe aceasta cale, ca si eu merg pana la capat.

Pacat de oamenii oamenii competenti si empatici care lucreaza acolo, prinsi involuntar in aceasta mocirla. Si-mi pare rau ca ii amarasc cu acest mesaj”, a transmis Pauleanu pe pagna ei de Facebook.

La sfarsitul anului trecut, Pauleanu anunta fericita ca bebelusul ei a reusit sa supravietuiasca, dupa ce a fost internat incu „zero sanse de supravietuire” in prima luna de internare.

„Spunea cineva la postarea trecuta ca nu Dumnezeu ne-a ajutat sa vina acasa, ci medicii. Dupa tot ce am trait, tind sa-l contrazic. Fire cerebrala, cu picioarele pe pamant, spun cu toata convingerea ca

Dumnezeu nu putea fara medici, dar nici medicii fara El. Ii vedeti aici pe unii dintre cei care l-au ingrijit in aceasta jumatate de an, carora le voi purta intotdeauna o vesnica recunostinta, si mai ales domnului dr Carstoveanu si doamnei doctor Bizubac.

Oameni care, cred, sunt de aceeasi parere cu mine. Ca au asistat si la un miracol, pe langa priceperea lor, reusind sa trimita acasa un copil cu zero la suta sanse de supravietuire in prima luna de internare.
Sunt multe de spus, dar sunt foarte obosita si inca foarte ingrijorata, cum e firesc.

Revin cu vesti si poze dupa ce se linistesc apele la noi in casa, iar pana atunci va multumesc pentru mesaje si va doresc din inima sa aveti un an nou asa cum il visati”, scria Pauleanu.

In aprilie 2021, Ramona Pauleanu anunta ca este insarcinata in 7 luni si ca se va retrage de pe micile ecrane. Apoi ea a nascut prematur o fetita si un baiat. Baiatul s-a imbolnavit de meningita.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: