Furtuna pe piata financiara, din cauza legaturilor lui Trump cu Rusia: Bogatii lumii au pierdut 35 de miliarde de dolari

money

Cei mai bogati oameni din lume au pierdut miercuri 35 miliarde de dolari, miercuri, cand pietele globale de actiuni au fost afectate de turbulentele politice din SUA, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires.

Bill Gates, cel mai bogat om din lume, cu o avere de 86,8 miliarde de dolari, a pierdut 1 miliard de dolari, in timp ce actiunile Microsoft Corp., cea mai mare companie, au scazut cu 2,8%, cea mai mare scadere in aproape un an.

800x-162,3 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg, un clasament zilnic al celor mai bogati 500 de oameni din lume. Ei au o avere combinata de 4,9 miliarde de dolari, in crestere cu 455 miliarde de dolari in 2017.

Indicii bursieri globali s-au diminuat, pe masura ce turbulentele politice au crescut la Casa Alba, pe fondul legaturilor presedintelui Donald Trump cu Rusia si cu demiterea lui James Comey de la FBI. Stocurile din SUA au inregistrat cea mai mare scadere din septembrie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: