Gabriel Oprea vine cu noi informatii despre petrecerile lui Dragnea cu „statul paralel”. Seful PSD a mintit

news

Fostul vicepremier Gabriel Oprea afirma ca fotografiile in care apar Liviu Dragnea, George Maior, Florian Coldea sI Laura Coruta Kovesi au fost facute la o cina privata de la vila K2 a SRI, la ziua fostului director al SRI George Maior, Oprea spunand ca nu comenteaza momentele private.

„Cred ca pozele erau de la o casa de oaspeti a SRI, K2 se numeste. Eu eram atunci vicepremier pentru securitate nationala. Erau de la ziua lui Maior, daca nu ma insel”, a declarat sambata la Iasi, intr-o conferinta de presa, Gabriel Oprea.

Intrebat daca detine astfel de fotografii, Oprea a spus ca niciodata nu ofera detalii de la momentele private.

„Niciodata nu comentez momentele private. Nici dumneavoastra acasa nu le comentati, daca sunteti un om care vrea sa mai vina cineva in vizita. N-am facut niciodata si nu comentez. A fost o cina privata si nu o comentez”, a afirmat Gabriel Oprea.

Fostul premier Victor Ponta a publicat recent, pe Facebook, o fotografie in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alaturi de fostul director al Serviciului Roman de Informatii George Maior, iar in planul al doilea poate fi vazuta fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, stand pe o canapea. Intr-o a doua poza publicata de Ponta, Liviu Dragnea apare impreuna cu Codruta Kovesi, Gabriel Oprea si George Maior.

Dragnea a sustinut ulterior ca acea fotografie era de la Ziua SRI.

„Acea fotografie cred ca era de la ziua SRI. Pe acea canapea au stat multi. A mai fost acolo si Sebastian Ghita. Ori Sebi Ghita, ori Ponta stateau in capul mesei. Mai dispareau unii prin camere, mai intrau Ponta, Kovesi si Coldea intr-o camera. (…) Erau diverse discutii. Se vorbea de fotbal, de politica, de politica interna. Fiecare vorbea ce-l interesa. In mandatul meu ca presedinte PSD, Kovesi a plecat. Pe cine o sa convinga aceste poze aratate de un turnator, primite de la nasul lui?”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: