Gabriela Cristea reactioneaza furioasa dupa ce Lia Olguta Vasilescu a luat-o in colimator: „Mi se pare urat”

news

Gabriela Cristea, realizatoare de emisiuni pe Kanal D, este revoltata de comentariile ironice ale ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, fata de salariul pe care il incaseaza.

„Mi se pare jenant ca un ministru al Muncii sa faca o astfel de postare bazandu-se pe un articol monden. Informatia nu este reala. Doamna ministru nu a facut altceva decat sa sustina o ilegalitate a unui tabloid. Doamna ministru isi permite foarte multe lucruri in calitate de ministru.

(…) Mi se pare urat faptul ca si-a permis sa ma ia pe mine in colimator, in conditiile in care eu lucrez in mediul privat, cinstit si imi platesc impozite. Eu stiu ca, indiferent de joc, regulile nu se schimba din mers. In momentul in care m-am apucat sa fac acest copil, eu si sotul meu ne-am facut niste calcule financiare. Mi se pare firesc ca daca vrei sa faci o astfel de schimbare, sa ii dai un ragaz omului”, a declarat Gabriela Cristea, la Antena 3.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a distribuit, joi, un articol in care se afirma ca Gabriela Cristea are un salariu de 11.000 de euro. Ea a comentat apoi ironic: „Fara alte comentarii…”.

fb

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: