Gabriela Firea il umileste din nou pe Liviu Dragnea: „Fii barbat, nu fugi”. Cine sare sa-l scape pe seful PSD

politica

Gabriela Firea insista sa il provoace pe Liviu Dragnea sa participe impreuna la o emisiune TV in care sa dezbata sumele alocate Bucurestiului in propunerea de buget a Guvernului.

„Liviu Dragnea! Tu si cu mine, in direct, la orice televiziune vrei. Cu cifrele pe masa, ele nu mint. Fii barbat, nu fugi”, ii transmite Firea lui Dragnea.

Primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, afirma, dupa ce primarul general Gabriela Firea l-a invitat pe Liviu Dragnea la o dezbatere pe tema bugetului Capitalei, ca alaturi de colegii de la celelalte sectoare, este dispus sa se intalneasca la o dezbatere cu aceasta, apreciind ca „nu e cazul sa mutam discutia despre buget pe plan politic si al rafuielilor gratuite”.

„In calitate de primar al Sectorului 6, alaturi de colegii edili ai celorlalte sectoare, sunt dispus sa ma intalnesc intr-o dezbatere cu doamna primar general, Gabriela Firea. Nu este cazul sa mutam discutia despre buget pe plan politic si al rafuielilor gratuite, ci sa o pastram in zona administrativa”, scrie Mutu pe Facebook.

El afirma ca in contextul in care anul acesta de la bugetul de stat primariile de sector au alocate fonduri suplimentare de 1,1 miliarde de lei, primarii doresc „discutii aplicate, in favoarea directa a comunitatilor administrate”.

„Fondurile din impozitul pe venit, cele 1,1 miliarde de lei suplimentare, asigura o dezvoltare unitara a sectoarelor si aceste dezbateri trebuie sa fie cele de care sa fie interesata doamna primar general, nu rafuielile personale”, precizeaza Gabriel Mutu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: