politica

Gabriela Firea, pe alta planeta: „Nimeni n-are ce sa reproseze PSD pentru cum a guvernat. PSD este pe primul loc”

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a sustinut, joi seara, la Romania TV ca niciun roman nu are nimic sa reproseze PSD pentru modul in care a guvernat. Ea a mai anuntat ca PSD va castiga alegerile. „In toate cercetarile sociologice, PSD este pe primul loc”, a spus Firea.

”Pe fruntea noastra au fost puse multe etichete, dar intotdeauna cand am fost pusi la munca, la guvernare, nimeni n-a avut ce sa ne reproseze. Am gasit bani si pentru investitii, si pentru firme, desi ni se spune ca suntem de stanga, si pentru copii. Am avut cele mai mari cresteri economice si rezultate cat se poate de bune. Ni s-au gasit invective pe Facebook, dar la modul real nu are nimeni ce sa ne reproseze. Eu cred ca romanii au vazut ce inseamna PNL, asta e speranta mea”, a sustinut Firea la Romania TV.

Firea a sustinut ca PSD va castiga alegerile.

”In toate cercetarile sociologice, PSD este pe primul loc. Cred ca este rezultatul faptului ca romanii fac comparatie intre specialistii din PSD si ce se vede in partea cealalta. Am vazut oameni certati cu legea, traseistii. Au spus ca vin la putere si ca nu vor numi politruci in functii publice. Am vazut exemplul din Targu Mures. Ce sa spun, a venit domnul Orban si a spus ca PSD e de vina. (…) S-au organizat alegeri in pandemie ca sa-i sperie pe romani. Cred ca s-a dorit intimidarea romanilor, sa le fie frica sa iasa la vot. Sunt si multi tineri care ne voteaza, nu doar seniori”, a mai spus Gabriela Firea.

Firea l-a atacat si pe Iohannis pentru ca vorbeste despre vaccinare.

”Vaccinarea este folosita ca o arma electorala. Nu exista inca niciun vaccin in tara, este ceva de perspectiva. Nu este corect, nu este moral, sa te folosesti de temerea oamenilor si sa folosesti acest subiect atat de sensibil in campania electorala.

Eu am comparat campania din prezent cu cea a contracandidatului meu de la alegerile locale, care promitea ca pe 28 septembrie va curge lapte si miere si bucurestenii vor avea caldura.

Klaus Iohannis foloseste acest subiect, incercand sa-i convinga pe romani sa voteze PNL. Nu avem si nici nu vom avea vaccin in decembrie. Este lipsa de respect fata de romani sa te joci cu viata lor, cu sanatate lor, sa le promiti un vaccin care inca nu a aparut.

In CSAT s-a vorbit de un vaccin care nu exista. Ni s-au aratat niste pereti, o hala, cand noi stim ce conditii dure trebuie mentinut acesta. Vaccinul nu trebuie sa fie o moneda de schimb politica”, a mai declarat Firea.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

11 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

11 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

11 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

11 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

11 ore ago