politica

Ciolacu, minciuni grosolane in ultima seara de campanie, alaturi de Rafila, care stie adevarul. Infricosarea romanilor, ultima arma a PSD

Marcel Ciolacu s-a folosit, in ultima seara de campanie electorala, de numarul de decese provocate de coronavirus pentru a obtine profit electoral. El a sustinut ca presedintele Iohannis si Guvernul Orban sunt de vina pentru aceste tragedii.

„Astazi, 211 romani au platiti cu viata aceasta incompetenta si aroganta a actualului guvern. Este pentru prima oara cand depasim numarul de decese cu 200 (sic!). In ritmul acesta o sa ajungem prima tara europeana la numarul de decese.

(…) Daca acest guvern mai ramane in continuare ne pune in pericol viata. Romanii au inteles acest lucru si au depasit acest politicianism ieftin al presedintelui Iohannis care vrea sa arate ca jocurile sunt aranjate”, a sustinut Ciolacu.

Intr-un interviu anterior, pentru Pro TV, Ciolacu a sustinut ca Romania este pe locul doi in Europa in privinta numarului de decese, ceea ce nu este adevarat.

Marcel Ciolacu: Pe timpul domnului Grindeanu am fost pe locul doi la crestere economica in Uniunea Europeana

Cristian Leonte (Pro TV): Si pe locul unu la proteste nemaivazute in toata Europa

Ciolacu, balbaindu-se: Da, categoric, vreau sa… acuma… daca vorbim si de proteste, vreau sa va spun ca suntem pe locul doi la mortalitate in Europa. Cam asta ne-a adus Guvernul Orban.

In realitate, Romania este pe locul 7 in UE ca numar de decese, proportional cu ponderea populatiei sale. Cele mai multe decese au fost in Italia (993), Polonia (620) si Marea Britanie (414). Iata statistica de astazi (coloana rosie):


Sursa: https://www.worldometers.info/

„Specialistul” Alexandru Rafila a fost prezent alaturi de Ciolacu in timp ce acesta prezenta aceste informatii false, insa nu a reactionat deloc.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Rusia tine sa dea lectii de umanitate Parisului: „Franta sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie”

Rusia cere Frantei sa se abtina de la utilizarea fortei impotriva protestatarilor din Noua Caledonie…

2 minute ago

Tentativa de lovitura de stat in Congo. Armata: „Actiunea a fost inabusita in fasa”

Armata congoleza afirma ca a "dejucat o lovitura de stat" duminica dimineata devreme si a…

38 de minute ago

„Viata premierului slovac Robert Fico nu mai este in pericol”, anuntat vicepremierul. „Dar starea sa ramane grava si necesita ingrijiri intensive”

Viata premierului slovac Robert Fico nu mai este in pericol, la patru zile dupa atentatul…

33 de minute ago

Atac rusesc cu drone asupra Kievului si Odesei. Ucrainenii au lovit Sevastopolul duminica dimineata

Potrivit fortelor aeriene ucrainene, zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Vinita din sud-vestul capitalei, regiunea…

3 ore ago

Catalin Drula: „Trebuie sa avem un program national de oprit mafia. In toata tara avem metode mafiote de a lucra”

Presedintele USR Catalin Drula a declarat ca in toata tara "PSD si PNL au cuplat…

O oră ago