Gabriela Firea vorbeste despre „mediu toxic, inveninat”: „Nici florile nu cresc”

politica

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a tinut sa-i dea o replica acida co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu, dupa ce aceasta a declarat ca la PSD exista un cult al personalitatii pentru Victor Ponta.

Referitor la declaratiile de pe Facebook ale co-presedintelui PNL Alina Gorghiu, care afirma ca stie ca la PSD exista un cult al personalitatii pentru liderul suprem si ca fara Victor Ponta nu cresc nici florile in ghiveci, la sediul de partid, senatorul PSD Gabriela Firea face urmatoarele precizari:

„E bine totusi ca florile de la PSD au o sansa sa creasca, gratie atentiei de care se bucura din partea presedintelui Ponta. La PNL, nu cresc nicicum, pentru ca nici n-ar avea cum sa creasca intr-un mediu toxic, inveninat.

Cat despre cultul personalitatii, evident ca la liberali nu poate fi vorba de asa ceva. Ca sa existe un cult, ar trebui mai intai sa existe o personalitate, ori provocarea dnei Gorghiu este legata de notorietate si nu de personalitate. In plus, toate efuziunile retorice ale domniei sale se afla in legatura cu faptul ca se straduieste din rasputeri sa-si convinga colegii din vechiul PNL ca nu Vasile Blaga conduce, de fapt, marele partid liberal”, declara senatorul PSD Gabriela Firea, citata de dcnews.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: