Gadea baga spaima-n pensionari: „Daca nu se intampla nimic, eu PLEC din Romania”

news

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat, miercuri seara, ca are de gand sa plece din Romania daca judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare nu va fi pedepsita.

Antena 3 duce o campanie foarte dura impotriva judecatoarei Camelia Bogdan, magistratul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare. Postul o acuza ca a participat la un seminar organizat in Poiana Brasov de Ministereul Agriculturii, parte vatamata in dosarul care l-a trimis pe Voiculescu la inchisoare.

Antena 3 a obtinut de la  Curtea de Apel Bucuresti o informare conform careia presedintele Sectiei a II-a penale ”nu a fost informat, niciodata, de doamna judecator Camelia Bogdan, in legatura cu eventuala remunerare a prestatiilor domniei sale la diferite programe de formare profesionala”. Mai mult, ”nu a fost regasit un aviz de incuviintare a participarii domniei sale la acest proiect”, mai spune Antena 3.

Satisfacut, Mihai Gadea, dupa ce s-a plans ca „unii dintre noi sa afla inchisoare cu condamnari groaznice”, asteapta acum ca judecatoarea sa fie pedepsita.

”Daca in urma acestor evidente nu se intampla nimic, eu plec din Romania”, a promis Mihai Gadea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: