Categories: life

Gadea a cheltuit banii degeaba in SUA. Sinteza Zilei s-a ales cu certificat de finalist, alaturi de televiziuni din Martinica, Filipine, Malaezia si Insulele Feroe

Antena 3 s-a intors de la New York Festivals World’s Best Tv & Films cu doua medalii de aur, una de argint, una de bronz si doua certificate de finalist.

Se stie deja ca acest festival este unul in care participantii platesc o anumita suma de bani pentru a intra in concurs, iar toti participantii primesc cate o medalie sau o recunoastere a participarii.

Ciudat este ca tocmai emisiunea lui Mihai Gadea, Sinteza Zilei, nu a primit nicio medalie, ci doua certificate de finalist, pentru promo si grafica. Cu alte cuvinte, Gadea a platit degeaba, certificatul de finalist venind ca urmare a banilor cheltuiti.

Pe deasupra, certificatele nu au nicio legatura cu continutul emisiunii, certificatele pentru promo si grafica fiind similare cu nimic.

Uitand-ne pe site-ul competitiei, pentru a vedea cine a mai primit certificate de finalisti, gasim o productie din Martinica, vreo 6 televiziuni din Filipine, cateva din Malaezia si una din Insulele Feroe.

Gadea si Badea se lauda ca au prezentat premiile unei anumite sectiuni. Ei bine, pe langa ei au mai prezentat premii ale sectiunilor jurnalisti „de top” ai lumii: unul de la Russia Today, unul de la TV Globo, Brazilia, altul din Filipine, precum si un actor din Noua Zeelanda.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Anghel Liviu

Share
Published by
Anghel Liviu

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

3 ore ago

Macron revine si subliniaza: „Nu exclud trimiterea de trupe occidentale in Ucraina. Ce securitate va mai exista pentru Romania, Moldova, Polonia daca Rusia va castiga in Ucraina?”

Presedintele francez Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren in Ucraina,…

43 de minute ago

Un nou atac devastator cu ATACMS lansat de Ucraina. Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi chiar pe poligonul de antrenament

Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi dupa ce un teren de antrenament…

O oră ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

O oră ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

O oră ago