Gadea, dat de gol de proprii avocati la proces. Cum minte directorul Antena 3 in privinta audientelor postului. S-ar putea alege cu plangere penala

news

Jurnalistul Malin Bot, care se afla in proces cu mai multe vedete ale postului Antena 3, afirma ca avocatii acestora au venit cu documente in fata istantei care arata ca audientele postului sunt cu mult mai mici fata de „milioanele” de telespectatori pe care ii anunta Mihai Gadea.

Malin Bot i-a dat in judecata pentru calomnie pe Mircea Badea, Mugur Ciuvica si Radu Tudor.

„Avocatii Antena 3 prezinta probe masluite in instanta? A mintit Gadea cu privire la audientele A3? O situatie bizara azi, la dosar. Se intampla lucruri interesante in procesul cu Antena 3, la care am termen acum.

Avocatii de lux platiti de A3 & Badea & Ciuvica & Radu Tudor au fost obligati de instanta sa aduca audientele emisiunilor in care am fost denigrat, pentru a evalua exact proportiile denigrarii.

Avocatii au adus niste tabele din care rezulta ca audientele postului au fost doar de putin peste 350.000 de telespectatori, nu de peste un milion cu cat s-a laudat Gadea insusi atunci si s-a transmis in piata media de catre firma specializata in masurat audiente.

Cand e vorba de propaganda, se lauda ca au milioane de telespectatori. Cand sunt chemati la instanta ca sa raspunda pentru denigrari, dispare audienta mare. Interesant, nu-i asa? Eu prezint instantei cifrele reale si la final e posibil sa inaintez o plangere penala la Parchet pentru fals si uz de fals, sa vedem cum explica avocatii de lux diferentele”, a scris Malin Bot pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: