Gadea si Antena 3, o noua intoxicare nesimtita. Reactie: „Doresc sa solicit daune de 1 milion de euro. Vreau sa ajut la falimentul Antena 3”

news

Florin Badita, tanarul care a creat pagina de Facebook „Coruptia ucide”, anunta ca intentioneaza sa dea ii dea in judecata pe Mihai Gadea, Mircea Badea si Antena 3 pentru „manipulare si prezentare de informatii false”.

Badita a fost prezentat la „Sinteza zilei” ca „organizator al protestelor” din Piata Victoriei dupa care au fost difuzate imagini in care se sustinea ca Badita isi baga capul intr-un acvariu cu apa. Insa realitatea este cu totul alta, cei de la Antena e mistificand un performance artistic.

„In emisiunea de ieri, Florin a fost prezentat ca si cum ar face 2 lucruri diferite, in cadru unui performance artistic, desi este vorba de 2 momente artistice diferite, facute de 2 persoane diferite.

Ce este bine la acest lucru este ca este super simplu de demonstrat, in imaginea cu acvariu fiind vorba de actorul Cristi Gheorghe”, se anunta pe pagina „Coruptia ucide”.

Badita spune ca ii va da in judecata pe realizatorii Antenei 3, carora le va cere un milion de euro.

„Caut un avocat care sa ma ajute sa dau in judecata Antena 3 Romania, respectiv emisiunile In gura presei si Sinteza Zilei Oficial.

Doresc sa solicit daune de 1 milion de euro, sau cat se poate cere maxim. Bani obtinuti sa fie donati unor case de copii din Romania. Ma intereseaza sa ajut si eu cum pot la falimentul Antena 3.

Precum si plangere la CNA pentru manipulare, prezentate de informatii false, etc.

De ce ?

In ambele emisiunii, a fost facut un colaj de la performance-ul de la Iasi, intre mine si actorul Cristi Gheorghe, unde s-a spus ca eu sunt de fapt ambele personaje”, a scris Badita pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: