Categories: politica

Gadea, umilit in direct la „Sinteza zilei” tocmai de Varujan Vosganian. Directorul Antena 3 nu a mai fost pus intr-o situatie atat de penibila

Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei”, Mihai Gadea, a fost ridiculizat de catre senatorul ALDE Varujan Vosganian in propria emisiune. Vosganian, unul dintre politicienii des invitati la acest post TV, i-a reprosat ca ii pune intrebari inepte.

Gadea s-a apucat sa dezbata subiectul incendiului de la Balotesti si s-a gandit sa il intrebe pe Varujan Vosganian daca avionele mai pot ateriza la Aeroportul Otopeni. Dialogul care a urmat este savuros.

Gadea: Domnule Vosganian, credeti ca in momentul de fata ca sunt motive de ingrijorare cu privire la modul in care pot ateriza avioanele? (…)
Vosganian: Sper ca nu doriti de la mine sa va spun, de aici din studio, daca avioanele pot sa decoleze sau sa aterizeze.
Gadea: Nu asta v-am intrebat domnule Vosganian.
Vosganian: M-ati intrebat daca eu cred asta. Sincer, nu am nici o idee in legatura cu modul in care avioanele vor putea decola sau ateriza in urma incendiului.
Gadea: Dvs va pricepeti mai mult la muzica, la poezie, nu la avioane. Nu?
Vosganian: Dvs va pricepeti la avioane?
Gadea: Nu, eu ma pricep la intrebari.
Vosganian: La asta nu v-ati priceput. Mai incercati.

(Via Dan Tapalaga/Facebook)

Spre deosebire de Vosganian, alti politicieni si jurnalisti au tinut sa emita opinii „avizate” despre incendiul de Balotesti, printre acestia numarandu-se Mihai Fifor (liderul senatorilor PSD) si Iosif Buble (patronul stiripesurse.ro). Acestia au comentat in direct eforturile pompierilor de a stinge focul. „Asta nu e fum de lemn, e fum de plastic”, explica afectat Iosif Buble.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Un nou razboi sta sa izbucneasca. Presedintele Azerbaidjanului: „Nu putem sta si astepta vazand cum Franta, India si Grecia inarmeaza Armenia impotriva noastra”

Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a lansat un nou avertisment razboinic in conflictul pe care tara…

31 de minute ago

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori,…

O oră ago

Burduja cel viteaz: „Vreau sa vad daca Nicusor Dan are curajul sa se lupte cu mine pe argumente, il provoc la o dezbatere”

Sebastian Burduja si-a depus, sambata, candidatura la Primaria Capitalei, si a declarat cu acest prilej…

O oră ago

Armele americane pentru Ucraina, distribuite cu trenuri care circula noaptea. Transporturile vin din Germania si trec prin Polonia

Transporturile de munitie americana sunt pe cale sa ajunga in Ucraina din Polonia, dar si…

4 ore ago