news

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori, in noaptea de 26 aprilie, conducand sub influenta drogurilor.

„In noaptea de 26 aprilie a.c., in jurul orelor 01:45, politistii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamt, au procedat la oprirea unui autoturism, condus de un tanar in varsta de 22 de ani, care circula pe strada Mihai Eminescu, in municipiul Piatra-Neamt.

In urma testarii cu aparatul din dotare au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a substantelor psihoactive.

Mentionam ca aceasta nu reprezinta proba in cadrul dosarului penal, persoana fiind condusa la o unitate medicala, pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise.

In cauza a fost intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule.

La aceeasi data, in jurul orei 05:10, politistii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamt au oprit pentru control un autoturism, ce se deplasa pe strada Piata Stefan cel Mare, condus de acelasi tanar, in varsta de 22 de ani.

Si de aceasta data, in urma testarii cu aparatul din dotare au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a substantelor psihoactive, persoana fiind condusa la o unitate medicala, pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise.

In cauza a fost intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante si fara permis de conducere.

In urma materialului probator administrat de politisti, fata de tanarul in cauza a fost dispusa masura retinerii, pentru 24 de ore”, a anuntat Politia.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Zaharova, delir: „Din punct de vedere istoric, limba moldoveneasca este mai veche decat limba romana”. Maia Sandu, acuzata de „nazism”

Politica presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, este comparabila cu experimentele celui de-al Treilea Reich in…

48 de minute ago

Coalitie guvernamentala cu extrema dreapta in Croatia. Conservatorii ii aduc la putere pe AUR-istii locali

Conservatorii la guvernare ai Croatiei au facut miercuri un pas important, formand o coalitie cu…

19 minute ago

„Nemurirea digitala”. Invierea digitala a mortilor cu ajutorul AI ridica preocupari etice

Progresele AI deschid calea pentru o noua oportunitate de reconectare cu cei dragi care au…

59 de minute ago

Putin, paralel cu realitatea la parada de 9 Mai. Invadatorul Ucrainei acuza Occidentul de „revansism, colonialism si starnirea de conflicte regionale”

Presedintele rus Vladimir Putin a tinut joi un discurs sfidator, criticand Ucraina si aliatii sai…

O oră ago