news

Galerie foto – Noile uniforme ale controlorilor CFR: „Imagine placuta pentru cei care folosesc serviciile noastre, calatorii”

CFR Calatori a anuntat miercuri ca schimba uniformele angajatilor cu unele care au o linie „moderna”. Noua tinuta va fi imbracata de cei care au contact cu pasagerii, de luni, 11 ianuarie.

Noile uniforme ale personalului CFR au culorile bleumarin, bleu si visiniu.

„Elementele vestimentare ale uniformei constau in: costum iarna/vara pentru femei si barbati, camasi cu maneca lunga/scurta pentru femei/barbati, palarie femei/sapca barbati, esarfa femei /cravata barbati, haina impermeabila cu mesada detasabila pentru femei/barbati, pantofi. Noul design al uniformelor de lucru face parte din strategia de modernizare a CFR Calatori si de imbunatatire continua a imaginii proprii”, au transmis reprezentantii CFR.

De noile uniforme vor beneficia aproximativ 4.000 de angajati care intra in relatie directa cu publicul: personalul de tren (sef de tren, conductor, insotitor de vagon de dormit), casieri, personalul de la informatii, sef tura comercial, instructor statie, sef statie, etc.

„Dupa foarte multi ani CFR Calatori reuseste sa achizitioneze noi uniforme pentru salariatii in contact cu publicul calator. Am avut in vedere ca acestea sa asigure o imagine placuta pentru cei care folosesc serviciile noastre, calatorii, dar si un confort sporit pentru cei ce le poarta, tinand seama de programul de lucru al colegilor nostri.

Consolidam astfel doi dintre cei trei piloni pe care i-am adoptat la inceputul anului, „Punem calatorul in centrul deciziilor noastre” si „Conditii mai bune pentru colegii nostri”.

Despre al treilea obiectiv, trenurile, ati primit constant informatii de-a lungul acestui an, obiectivul 1000+ vagoane atins mai devreme cu 4 luni, programele de reparatii locomotive si sporire confort in automotoare. Continuam!”, a declarat Dan Costescu, directorul general al CFR Calatori.

Foto: Vitalie Cojocari/Facebook

Vechea uniforma:

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Mircea Geoana, atac direct la Ciolacu: „Atunci cand liderii de azi ai tarii se exprima in limba romana, ai senzatia ca iti vorbeste corigentul clasei”

Mircea Geoana, potential candidat la presedintie, sustine ca Romania este condusa de o generatie politica…

19 minute ago

Germania va achizitiona din Statele Unite trei sisteme de rachete HIMARS pentru a le dona Ucrainei

Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze trei lansatoare pentru…

2 ore ago

Starea de sanatate a actorului Florin Piersic este „usor imbunatatita”, anunta Spitalul de Ortopedie „Foisor”

Starea de sanatate a actorului Florin Piersic este usor imbunatatita, cu o evolutie lent favorabila,…

O oră ago

Utilizarea combustibililor fosili a scazut la un nivel record, in aprilie, in Uniunea Europeana. O treime din energia UE a venit de la fotovoltaice si eoliene

Scaderea productiei de energie electrica cu combustibili fosili a fost determinata de cresterea eoliana si…

O oră ago