Garcea, un nou derapaj. Ii denumeste „melci” pe romani pentru ca nu ies in strada: „Stau ca melcii in casa, de ce sa lupt eu pentru ei?”

politica

Mugur Mihaescu a a anuntat, duminica seara, la Antena 3 ca nu mai vrea sa iasa in strada la proteste, el fiind suparat ca romanii nu ies masiv sa dea jos guvernul. Mihaescu i-a catalogat drept „melci” pe romani pentru ca nu protesteaza fata de masurile sanitare.

„Eu ma descurc, pot sa ma angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce sa ma mai lupt eu pentru oamenii astia care stau ca melcii acasa? Cand este sa isi ia in propriile maini destinul, comenteaza pe Facebook. De ce sa ma mai zbat? Pentru cine? Sunt aberatii de la un capat la altul.

Daca imi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizata, in care industriile afectate si oamenii nu si-au primit ajutoarele pentru ca au fost impiedicati sa isi exercite un drept constitutional, dreptul la munca, eu zic foarte bine.

Cred ca este un moment pentru toti sa ne reconsideram modul de a gandi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nise pare corect sa vorbim, sa reconsideram modul in care radem, sa reconsideram ca mai traim intr-o democratie si sa ne dam seama ca ne indreptam spre ceea ce meritam.

Oamenii astia persista in greseala. N-ati castigat nimic. Ati pierdut un an jumate din viata, melcilor”, a declarat Mugur Mihaescu la Antena 3.

Mugur Mihaescu a anuntat cu mai putin de o saptamana inainte, la Romania TV, ca va iesi si el in strada, miercuri, pentru a cere demiterea guvernului.

„Maine (miercuri, saptamana trecut) voi fi si eu alaturi de oameni, nu mai pot sa stau acasa. Oamenii sa se gandeasca cum vor sa fie copiii lor maine, asa ii vom proteja, iesind si cerand dreptul la educatie.

Ii rog pe cei care nu sunt de acord cu persoana mea sa nu ma jigneasca, sa gandeasca. Poate gasim puncte de vedere comune.

Sper ca maine, dupa ce am fost pacaliti un an de zile de acesti oameni, sa-i pacalim si sa iesim in strada cu totii. Este singurul demers prin care sa-i facem pe acesti oameni sa intelegea ca nu este Romania lor. Acest Parlament este votat de o treime dintre romani, 70% dintre romani nu au votat de sila. Acestia sa iasa si sa isi faca auzita vocea”, a declarat Garcea la Romania TV.

Intrebat ce revendicari are, Garcea a cerut guvern de uniune nationala, in care sa fie si PSD.

„Tot guvernul trebuie sa plece, nu reprezinta nici macar 30% din populatia Romaniei. Guvernul de uniune nationala este cel mai potrivit si pe urma sa fie organizate alegeri anticipate”, a spus Garcea.

Mai mult despre:

Comentarii: