politica

Gata cu luminitele si pomenile in Capitala. Vlad Voiculescu si-a lansat candidatura la Primarie: ”Firea conduce orasul pe contrasens”

Fostul ministru al Sanatatii din Guvernul Ciolos Vlad Voiculescu isi lanseaza, vineri, candidatura pentru Primaria Bucuresti, sub sloganul ”Bucuresti, capitala oamenilor buni”. ”Orice plan serios de dezvoltare a unui oras incepe si se termina cu oamenii sai”, spune Vlad Voiculescu. La randul sau, dacian Ciolos, liderul PLUS, a afirmat ca-l sustine pentru ca ”are capacitatea de a aduna in jurul sau oameni care sa faca lucruri pentru oameni”.

Vlad Voiculescu isi lanseaza, vineri, planul pentru Bucuresti, alaturi de Dacian Ciolos. Proiectul sau se numeste ”Bucuresti, capitala oamenilor buni” si se bazeaza pe patru principii esentiale: curatenie, calitate, control si colaborare.

”Orice plan serios pentru dezvoltarea unui oras incepe si se termina cu oamenii. (…) Peste cinci luni putem sa alegem o noua echipa la Primaria Bucuresti si sa dea tonul de acolo”, a spus Vlad Voiculescu, citat de news.ro.

Acesta afirma ca Administratia Firea ”conduce orasul pe contrasens” si ofera vouchere si luminite, acolo unde este nevoie de planuri serioase si investitii.

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a explicat ca Vlad Voiculescu a fost cel mai tanar ministru din Cabinetul sau si l-a ales, nu pentru ca facea parte din sistemul sanitar, ci pentru ca se implicase in sistem, de la cel mai mic nivel – ”ducand citostatice cu plasa”.

”Cei care s-au perindat pe la Primaria Bucuresti nu s-au dus acolo ca sa faca, ci ca sa fie vazuti”, a spus Dacian Ciolos, afirmand ca Primaria Capitalei a fost pentru multi ”o rampa de lansare”.

Potrivit lui Ciolos, Bucurestiul trebuie sa fie acum ”o rampa de lansare a bunului simt si a responsabilitatii”.

”Bucurestiul are nevoie de un om care sa adune in jurul lui oameni, o echipa. Bucurestenii au nevoie de oameni cu idei. (…) Il sustin pe Vlad Voiculescu pentru ca sunt convins ca are capacitatea de a aduna oameni care sa faca lucruri pentru oameni”, a mai spus Dacian Ciolos.

Vlad Voiculescu impreuna cu echipa sa afirma ca au consultat zeci de experti si au intrebat, prin chestionare si conversatii directe, peste 10.000 de oameni ce isi doresc de la orasul in care traiesc, pentru ei si famiile lor.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

8 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

13 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

12 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

12 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

12 ore ago