externe

Innebunit sa scape de casatorie, un barbat din Columbia si-a inscenat rapirea

Un barbat din Columbia si-a inscenat rapirea pentru a scapa de casatorie, a relatat joi presa locala, potrivit DPA, citata de Agrepres.

Prietenii barbatului de 55 de ani au informat politia despre pretinsa sa rapire, incident petrecut weekendul trecut in orasul Pitalito din sudul Columbiei.

Acestia au povestit ca doi barbati inarmati au sosit pe motociclete si l-au rapit pe mire cu cateva ore inainte de nunta.

Politia a lansat o operatiune de urmarire si a inchis iesirile rutiere din oras. Fortele de ordine l-au gasit pe mire intr-o locuinta apartinand unei rude a acestuia, a declarat un purtator de cuvant al politiei pentru postul de televiziune Caracol.

Prietenii care au denuntat falsa rapire au recunoscut ca au mintit ca sa-l ajute pe barbat, care ”nu dorea sa aiba de-a face cu casatoria”, a relatat cotidianul El Tiempo.

Este a doua tentativa a barbatului de a scapa de casatorie punandu-si in scena rapirea, potrivit Caracol. Acesta nu va fi pus sub acuzare penala.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: columbia

Recent Posts

Un roman, snopit in bataie de trecatori pe o strada din Dublin, dupa ce a incercat sa rapeasca un bebelus dintr-un carucior

Scene socante in Dublin, acolo unde un roman a fost batut crunt pe o strada.…

14 minute ago

Filipine: Ruinele unui oras vechi de trei secole au iesit la iveala dupa ce nivelul apei dintr-un lac de acumulare a scazut din cauza secetei

Dupa o perioada prelungita de caldura intensa si ploi putine, nivelul apei dintr-un lac de…

19 minute ago

Cercetatorii au dezvoltat in laborator bacterii care mananca plastic

Poliuretanul este folosit in orice, de la huse de telefon la dresuri, dar este dificil…

35 de minute ago

Actiunile Rusiei din regiunea ucraineana Luhansk pot fi calificate drept „genocid”, sustine Institutul pentru Studiul Razboiului

In spitalele din partea ocupata de Rusia a regiunii Luhansk, mamele sunt amenintate ca le…

42 de minute ago

Oferta de cazare pentru turisti la Londra: Un cort intr-o sufragerie pentru 80 de lire pe noapte

Un anunt Airbnb care ofera turistilor sansa de a sta intr-un cort in interiorul unui…

O oră ago

Ploile catastrofale din sudul Braziliei au provocat aproape 40 de morti – alte aproximativ 70 de persoane sunt date disparute

Ploile torentiale care afecteaza cel mai sudic stat brazilian Rio Grande do Sul au ucis…

O oră ago