Gata cu PSD-istii! Deja se stie pe cine va propune noul guvern pentru functia de comisar european

politica

Euractiv.com anunta, joi, citand o sursa de rang inalt din cadrul Partidului Popular European (PPE), ca Partidul National Liberal din Romania, varful de lance al motiunii de cenzura care a dus la caderea guvernului social-democrat de la Bucuresti, il va propune pe Siegfried Muresan, europarlamentar si vicepresedinte al grupului PPE, pentru preluarea postului de comisar european la Transporturi.

Intr-un interviu pentru Euractiv.com, Muresan a declarat: „Sub nicio forma presedintele Iohannis nu va desemna un premier interimar de la social-democrati. Conducem in sondaje, suntem cel mai mare partid de opozitie si suntem invingatorii din alegerile europarlamentare. Facem totodata campanie presedintelui tarii (pentru prezidentiale – n.r.) si suntem de departe partidul ce se aliniaza cel mai mult cu agenda sa pro-UE”.

„Daca avem majoritatea ca sa dam jos Guvernul, credem ca putem gasi de asemenea majoritatea pentru a instala un prim-ministru. Va fi dificil, dar nu va lua mult timp”, a mai spus Siegfried Muresan.

Mai mult despre:

Comentarii: