Gata, l-au omorat pe Dragnea. Presa pesedista anunta ca 28 de organizatii PSD ii cer sa demisioneze

news

Site-ul stiripesurse.ro, patronat de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa, anunta ca 28 de organizatii PSD ii cer lui Liviu Dragnea sa demisioneze din fruntea PSD. Informatia a fost difuzata anterior, pe surse, si de Stirile Pro TV.

„28 de lideri judeteni au semnat deja o scrisoare deschisa prin care ii vor cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al PSD si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor”, scrie stiripesurse.ro. Si Romania TV, post apropiat de PSD, a difuzat informatia ca 30 de filiale ii solicita lui Dragnea sa convoace Comitetul Executiv al partidului cat mai curand.

De asemenea, surse din PSD au declarat pentru Stirile Pro TV ca cel putin 20 de lideri de filiale ale Partidului Social Democrat au semnat o scrisoare in care cer in mod deschis demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Aceasta scrisoare va fi depusa la sediul PSD cat mai curand, posibil vineri sau sambata, iar liderii social-democrati nemultumiti vor solicita convocarea Comitetului Executiv al PSD.

De altfel, in aceasta perioada, la sediul PSD sunt convocati sefii de organizatii pentru a discuta despre pregatirea referendumului din 7 octombrie, pentru redefinirea definitiei familie in Constitutie.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: