politica

George Simion, despre aktual24.ro: „Niste golani. Daca vrem, noi suntem mai golani decat cei care vor sa ne discrediteze” – Video

Copresedintele AUR George Simion i-a catalogat drept „golani” pe jurnalistii de la aktual24.ro, joi, in timp ce transmitea live pe Facebook alaturi se seful tineretului AUR din Giurgiu.

„Asta e baiatul care a zis ca sunt ca Mel Gibson. Maaama, iti dai seama ce a facut? Toti golanii astia care vor sa ne discrediteze sa stie ca, daca vrem, noi suntem mai golani decat ei”, a spus Simion in filmarea live.

Vezi video de la minutul 13.24:

Simion s-a referit la un articol publicat de aktual24.ro pe 31 ianuarie, cu urmatorul titlu: Liderul tineretului AUR Giurgiu il compara pe Simion cu Mel Gibson si ataca presa: „Site de presa al sistemului care spune minciuni despre AUR”

Iata integral articolul care l-a determinat pe George Simion sa spuna ca poate sa fie „mai golan” decat „golanii” de la aktual24.ro.

Liderul organizatiei de tineret a AUR Giurgiu, George Nicolae, sustine ca aktual24.ro este un „site de presa al sistemului care spune minciuni despre AUR”. Mesajul vine la cateva zile dupa ce AUR a intocmit o lista neagra cu publicatiile „toxice” care i-ar manipula pe romani.

„Site de presa al sistemului care spune minciuni despre AUR”, a comentat Nicolae la o postare aktual24.ro in care era redata o declaratie a deputatului AUR Ciprian Ciubuc. Ciubuc sustinea ca incurajarea de catre UE a producerii de cipuri in Europa ar avea de fapt legatura cu ciparea oamenilor.

George Nicolae este foarte activ pe retelele de socializare, unde face propaganda intensa pentru AUR. El l-a comparat recent pe George Simion cu celebrul actor Mel Gibson.

Recent, liderii AUR au intocmit o lista neagra cu publicatiile si televiziunile „toxice”, generand reactii puternice din partea celorlalte formatiuni politice. Pe primul loc pe lista neagra a AUR este Digi24.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata pe canalul Sf. Gheorghe.…

16 minute ago

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

50 de minute ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

O oră ago