George Simion i-a furat pupitrul ministrului Energiei. Liderul AUR s-a infiltrat in minister si a facut din nou scandal – Video

politica

Liderul AUR, George Simion, a reusit luni sa intre in Ministerul Energiei si sa ii ia ministrului pupitrul de unde ar fi urmat sa sustina o conferinta de presa. „Pe usa am intrat”, a sustinut Simion.

In locul ministrului Popescu, jurnalistii s-au trezit ca la pupitru a aparut George Simion. In aceste conditii, ministrul a renuntat sa mai apara in propria conferinta de presa.

„Pe usa am intrat. Mi s-a spus ca nu as avea dreptul sa particip la aceasta conferinta de presa. Am venit, am urcat. Daca am incarcat vreo lege, sa-mi spuna institutiile statului”, a sustinut Simion de la pupitru.

”A fugit ministrul, a fugit Virgil, a fugit hotul”, a adaugat George Simion despre absenta lui Popescu de la conferinta.

„Virgil Popescu se ascunde de romani, s-a anulat conferinta de presa”, si-a proclamat victoria Simion. El a plecat apoi sa il caute pe Popescu prin minister. ”Am venit sa il intrebam pe ministrul Popescu ce este cu taxa pe soare. Nu suntem violenti, batem la usa. Pana ajunge ordonanta in Parlament o sa isi produca efectele”, a mai spus Simion.

Un secretar de stat a venit apoi si a anuntat amanarea inceperii conferintei, motivand ca sunt prezente persoane care nu au fost acreditate pentru eveniment.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: