Gest de mare nervozitate al premierului in momentul in care Iohannis dezvaluie public ce i-a spus Grindeanu – VIDEO

news

Premierul Sorin Grindeanu a fost extrem de stresat in prezenta lui Klaus Iohannis. In momentul in care presedintele a dezvaluit public ca Grindeanu i-a confirmat existenta unor discutii privind amnistia, premierul a avut un gest de mare nervozitate.

Grindeanu s-a jucat nervos cu un pix in timpul discursului presedintelui si avea o grimasa care denota o mare nemultumire. In momentul in care presedintele a declarat ca „domnia sa mi-a spus ca discutia avusese loc deja cu anumiti colegi din Guvern si ca nu vor fi puse pe ordinea de zi suplimentara aceste doua chestiuni, privind gratierea si modificarea Codurilor”, premierul si-a lovit extrem de nervos pixul (min. 04.45)

La inceputul sedintei de Guvern, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a avut o discutie „foarte aplicata” cu premierul Sorin Grindeanu, seful statului transmitandu-le membrilor Executivului ca e foarte multumit de felul in care isi fac datoria.

„Avem o premiera astazi. E prima data cand particip la o sedinta de Guvern. Am decis in aceasta dimineata sa fac o vizita domnului prim-ministru. Am avut o discutie foarte aplicata, foarte serioasa si cu concluzii consensuale, dupa care domnul prim-ministru m-a invitat sa particip si sa prezidez aceasta sedinta de Guvern”, a spus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: