Ghinea, mesaj dur adresat liderilor PSD: „Cocalari cu cravata. Toata gasca de borfasi nu fac spitale pentru ca eu am purtat sandale cand eram ministru”

politica

Cristian Ghinea, PNRR, Marcel Ciolacu, prost

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a reactionat dur vineri dupa ce PSD l-a ironizat ca poarta sandale. „Numai in capul vostru de cocalari la cravata e ceva aiurea sa porti sandale. Hai sictir!”, le-a transmis Ghinea liderilor PSD.

„Gata, lasati ce faceti ca avem cel mai tare breaking news: PSD ma demasca, mi-a gasit punctul sensibil:
Port sandale.

Sandale, ma! Crima, frate!

Ciolacu, somer pana la 40 de ani, cu facultate din aia de debara si facuta la batranete, revolutionar fake cu indemnizatie, prieten cu Omar Haissam. Grindeanu ala care a scris o carte secreta. Rafila-4 milioane euro avere de la stat.

Astia au probleme cu sandalele mele. Fabulos. Toata gasca de borfasi nu fac spitale pentru ca eu am purtat sandale cand eram ministru.

Rafila incearca sa o dea ca la Ploiesti: si Ghinea a dus Banca Mondiala in PNRR. Lasa ca BM i-a facut primul jalon din PNRR ca e prea putoare sa munceasca, deosebirea e ca eu nu am lucrat la Banca Mondiala.

Eu nu cu OMS am o problema ci cu:

– faptul ca folositi consultanta desi ati spus ca nu e nevoie. Inca puteti renunta la ea. Faceti spitale si digitalizare cu expertii PSD. Cu aia cu care ati facut 8 spitale regionale.
– faptul ca Rafila da pe sub masa o spaga la locul de munca anterior.

Altfel numai in capul vostru de cocalari la cravata e ceva aiurea sa porti sandale. Hai sictir! Am aceleasi sandale si acum si sunt minunate”, a scris Ghinea pe Facebook.

Citeste si: Ghinea il executa pe Rafila: „I-a explodat ciunga in freza. Pentru onoarea mea, o sa mor cu tine de gat! Tu chiar furi banii de acolo. Lupa e pe tine”

PSD a tinut sa ironizeze, vineri, faptul ca Cristian Ghinea a purtat sandale cand era ministru.

„Negociatorul in sandale Cristian Ghinea a cedat nervos in fata evidentei! Si injura! Atat poate un userist! O avalansa de sudalme, nu de argumente, prin care negociatorul in sandale Ghinea isi exprima frustrarea ca PSD chiar face PNRR! Mai ieftin, mai bine si fara firmele de casa ale acestor impostori care au trait toata viata lor din consultanta pe nimic!

Ghinea, Voiculescu si USR plang acum de grija consultantei pusa chiar de ei in PNRR, dar inca nu au dat explicatii romanilor pentru vaccinurile inutile de 1 miliard de euro!

Negociatorul in sandale Ghinea se face ca uita ca procedura urmata de ministrul Rafila in cazul asistentei pentru reforma sistemului de sanatate este identica cu ce a facut chiar el cu Banca Mondiala in domeniul reformei administratiei.

Care e baiul, atunci, negociatorule in sandale?! Ca ministrul Rafila nu a vrut sa dea 50 de milioane de euro asa cum ai pus tu hoteste in PNRR?! Sau ca a ales fix una dintre institutiile care erau mentionate explicit de tine, Ghinea, in PNRR?! De altfel, o institutie de prestigiu international, specializata in politici de sanatate publica si care a participat recent la reforme ale sistemului de sanatate intr-o tara precum Grecia, de exemplu.

Pe scurt: asistenta tehnica era obligatorie – trecuta explicit de Ghinea in PNRR. Daca nu o iei, nu faci jaloane, deci se blocheaza banii din PNRR! Probabil asta isi doreste acest mignon politic, frustrat ca Romania merge inainte si fara el si fara combinatiile useriste pe consultanta.

Voi toti din USR trebuie sa va incolonati la puscarie pentru ca ati girat achizitia a milioane de doze inutile de vaccin, pentru care platim acum UN MILIARD de euro!

Ghinea, nu sunt bani de sandale in PNRR pentru tine! Du-te si munceste ceva pe bune!”, a publicat PSD pe pagina sa de Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: