Ghiolbanie PSD-ista. Ana Birchall, injurata suburban de baronul Ionel Arsene: „Urata cu spume. Ii recomand ‘Suge-o, Ramona’!”

politica

Baronul PSD de Neamt, Ionel Arsene, are o reactie suburbana la adresa Anei Birchall, fost ministru al Justitiei, dupa ce aceasta a dezvaluit ca Arsene a sunat-o pentru a o ameninta. Arsene spune depre Birchall ca este „o curca securista si urata cu spume”.

„Am mai vazut si o curca securista si urata cu spume ca scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar sa-i recomand cu drag o carte care o reprezinta! Cartea se numeste: ‘Suge-o, Ramona!'”, a scris Arsene pe Facebook.

Ana Birchall a reactionat foarte revoltata.

„Iata un exemplu de grobianism in viata publica, unul din multele care inca ‘defileaza’ cu impunitate in politica romaneasca. Sper ca partidul din care face parte sa reactioneze si sa sanctioneze drastic asemenea derapaje. Daca nu, am incredere ca locuitorii judetului Neamt, oameni cu mult bun-simt si de buna credinta, ii vor aplica pedeapsa fix acolo unde il doare mai tare pe un politician: la vot!Asemenea exemplare nu merita sa sfarseasca altfel decat in lada de gunoi a istoriei.

P.S. Nu mai vorbesc despre ‘patriotismul de fatada’ al cuiva care foloseste un asemenea limbaj suburban avand drapelul Romaniei in spate. Exact acolo ii doare de Romania si de romani: in spate!”, a replicat Birchall.

Deputatul Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, a anuntat luni seara ca a fost sunata pentru a fi amenintata si intimidata de baronul PSD de Neamt, Ionel Arsene.

„Surprize, surprize! Cine ma suna sa ma ameninte si sa ma intimideze la nici jumatate de ora de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizitiilor din aceasta perioada? Chiar nu credeam ca postarile mele au ecouri pana in Cetatea Neamtului…

Pentru ca a refuzat sa isi ceara scuze pentru acest comportament nedemn de un presedinte de Consiliu Judetean, i-am comunicat domnului Arsene ca voi face publica ‘interventia’ dumisale, sa vada toata lumea ce metode practica anumiti politicieni cu interese in domeniul achizitiilor”, anunta Ana Birchall pe Facebook.

Anterior, Birchall a postat un link catre un articol in care era dezvaluita o afacere dubioasa din judetul Neamt, pastorita de Arsene.

„Uite un bun exemplu care ar trebui sa il analizeze aceasta comisie nou infiintata, nu? (https://www.g4media.ro/o-firma-apropiata-de-baronul-psd-de-…).

Daca se doreste seriozitate si nu doar un joc ieftin de imagine si de lupta politica in stil dambovitean solicit si sustin ca in aceasta comisie sa se analizeze TOATE contractele de achizitii din aceasta perioada, dar TOATE, inclusiv cele pentru care Dr. Cercel si Arafat cereau impunitate ca nu degeaba era atata zvarcoleala pentru adoptarea faimosului OUG pe achizitii prin care se inlatura raspunderea penala! Este corect ca toate persoanele care au abuzat de perioada starii de urgenta si au facut achizitii „urgente” incalcand legea, indiferent cine e, de unde este si cum il cheama sa raspunda legal!”, a scris Birchall.

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat luni ca PSD ca declansa o „agresiva” operatiune anticoruptie impotruva Guvernului PNL, pe care il acuza ca „a furat” prin contractele incheiate in perioada starii de urgenta.

„Apar tot mai multe informatii in presa, chiar si in presa internationala, am vazut in Washigton Post, cu privire la coruptia care a inflorit in Romania in vreme de pandemie. Va asigur ca imediat ce starea de urgenta se va incheia, in Parlament vom initia constituirea unei comisii sa ancheta care sa verifice toate achizitiile publice facute de Guvernul PNL in aceasta perioada.

Incepand cu cazul de la Giurgiu, unde o firma a vandut produse de 12 milioane de lei, si cu alte achizitii susupecte. Vom trimite catre organele abilitate toate sesizarile facute. Nu vom permite sub nicio forma, in timp ce romanii mor din cauza acestui blestemat de virus, unii sa se infrupte si sa fure din banii romanilor, in speta guvernul. Vom demara si vom fi extrem de agresivi cu audierile din aceasta comisie imediat ce starea de urgenta se va incheia”, a declarat Simonis.

Mai mult despre: ,

Comentarii: