Godina il buseste din nou pe ministrul Bode: „Daca aveam un girofar, o puneam pe Georgiana la volan si eu ma bagam la somn pe bancheta din spate”

news

Politistul brasovean Marian Godina l-a ironizat din nou pe ministrul de Interne, Lucian Bode, in legatura cu accidentul in care a fost implicata masina de serviciu a lui Bode. Bode a sustinut dupa accident ca dormea pe bancheta din spate.

„Se putea oare sa fie si la noi cum a fost la intrare in Bulgaria dinspre Grecia? Nu, la noi trebuie sa fie asa. Daca aveam un girofar, o puneam pe Georgiana la volan si eu ma bagam la somn pe bancheta din spate”, a scris Godina pe Facebook.

La inceputul lunii iulie, Marian Godina a avut o reactie dura dupa ce ministrul de Interne, Lucian Bode, i-a amenintat voalat pe politistii care au filmat comportamentul arogant al directorului Christian Ciocan.

„Domnule ministru Bode, v-am citit astazi declaratia despre cazul domnului Ciocan. Am inteles ca marea dilema a dumneavoastra e de cand se ocupa politistii cu filmatul.

M-am bucurat sa observ ca ati extras fix miezul problemei. Indiferent ce a facut omul ala, agentii nu trebuiau sa-l filmeze si sa faca publice imaginile, ca noi nu d-aia ii platim. Ei sunt platiti sa se lase umiliti de cei cu functii mari in minister si sa aplice sanctiuni doar oamenilor de rand.

Am mai citit si ca ati cerut procesul-verbal sa il vedeti. Foarte bine! Cineva trebuia sa faca asta pana la urma. Chiar am vazut politisti care nu pun cratima la locul ei, sper sa-i prindeti si sa-i corectati rapid. Sa nu mai zic de caligrafia unora, un alt aspect pe care sper sa-l verificati. Ati putea sa verificati si incadrarea juridica, dar mi-e greu sa cred ca aveti idee despre cum se completeaza un proces-verbal.

Sper totusi sa fiti drastic cu cei care au filmat. E inadmisibil. Mai era unu’ de avea camera in masina si s-a gasit el sa filmeze masina in care va aflati si care fusese implicata intr-un accident. Si ala trebuie gasit si sanctionat. Nu mai poate omul dormi pe bancheta din spate ca trece unul filmand. Pai ce-i asta?

In mod normal nu as face precizarea ca am fost ironic mai sus, dar stiindu-va somnoros, tin sa precizez ca nu am vorbit serios. Cateva lamuriri:

Politistii au filmat in baza unei legi a avertizorului public, fiind un interes maxim legat de functia pe care o ocupa dl Ciocan in MAI, functie platita din banii celor care au vizionat filmarile.

Dumneavoastra nu aveti nicio calitate de a solicita acel proces-verbal, ma mir cum de nu v-a zis nimeni pana acum, aveti grija ce prostii faceti ca poate mai bagati si pe altii in necazuri.

PS as iesi oricand la un protest al politistilor legat de o astfel de situatie”, a scris Godina pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: