Gorghiu anunta ca Nicolae Ciuca este prima varianta a PNL pentru Presedintia Romaniei: „Dintotdeauna, presedintele partidului a candidat la Presedintia Romaniei”

politica

Presedintele Senatului, Alina Gorghiu, afirma ca prima varianta in ceea ce priveste candidatul PNL la alegerile prezidentiale este presedintele partidului. ”Este prematur sa discutam acum, dar da, presedintele partidului intotdeauna e o varianta de luat in calcul”, arata ea.

Intrebata, miercuri seara, la B1 Tv, daca PNL il va sustine pe Nicolae Ciuca pentru a fi candidatul partidului la alegerile prezidentiale, Alina Gorghiu a afirmat ca formatiunea are cateva variante.

”(PNL) are foarte multe variante, dar n-am sa dau numele candidatilor. Prima varianta este presedintele partidului, dintotdeauna, presedintele partidului a candidat la presedintia Romaniei. Asta a fost regula in PNL. Sigur ca premierul Ciuca are aceasta varianta de luat in calcul. Nu s-au facut sondaje, nu s-a decis candidatul la noi”, a continuat ea, citata de news.ro.

Ea a subliniat ca Nicolae Ciuca este ”una din variantele” pentru candidatura la alegerile prezidentiale.

”Este prematur sa discutam acum, dar da, presedintele partidului intotdeauna e o varianta de luat in calcul. Nu s-a discutat…”, a mai spus Gorghiu.

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, declara, luni, in emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre prezidentiabilul PNL, ca in momentul de fata Nicolae Ciuca este omul pe care partidul se bazeaza si este principala optiune a PNL. Stroe spunea despre liderul PNL ca este un lider pe termen lung si este convins ca va duce PNL la peste 30 de procente si va conduce PNL mult timp de acum inainte.

”Nu trebuie sa ne ascundem, in momentul de fata Nicolae Ciuca este omul pe care ne bazam, este principala optiune a PNL si cea mai la indemana si mai naturala, presedintele partidului, prim-ministrul, este un om pe care il apreciem. (..) Nicolae Ciuca este un om foarte riguros, pe termen lung activitatea acestui lider va fi foarte apreciata”, spunea purtatorul de cuvant al PNL.

Despre forta lui Nicolae Ciuca de a fi o locomotiva pentru partid, Ionut Stroe arata ca, ”in momentul alegerii in fruntea partidului, acesta se afla mult peste PNL”.

”S-a mizat foarte mult pe cariera acestui om, pe seriozitatea, pe profilul public, reputatia pe care o avea de general NATO si evident ca la vremea respetiva a fost investit cu increderea partidului. Guvernarea erodeaza, nu trebuie sa fii sociolog de meserie sa iti dai seama ca guvernarea erodeaza. Acest om conduce un guvern care a traversat cele mai neinchipuite crize, suprapuse, e un razboi in vecinatate, inflatia a atins cote care nu au mai fost atinse din anii 90”, spunea Stroe.

Mai mult despre: ,

Comentarii: