Gorghiu, replica acida pentru Ponta: „Ar fi putut sa fie un GENTLEMAN”

politica

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a raspuns acid premierului Victor Ponta, care a gasit o cale originala de a o felicita de 8 Martie.

„Domnul Ponta ar fi putut sa nu rateze o buna ocazie de a fi gentleman, daca s-ar fi limitat la clasicul ‘La multi ani’, cu ocazia zilei de 8 martie“, a scris Alina Gorghiu.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a urat, sambata, intr-un discurs tinut in fata femeilor social-democrate, mult succes co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu, el tinand sa-i adreseze si urarea de a nu deveni „pedelista“.

„Fiindca veni vorba de politica si de femei, vreau sa le multumesc colegelor noastre de la alte partide care sunt prezente aici. Vreau sa-i urez mult succes – cu toata convingerea spun lucrul asta – unei colege a noastra de USL, Alina Gorghiu, care acum este presedinta PNL si as vrea sa-i urez sa nu devina pedelista tocmai pentru ca mi-aduc aminte foarte bine cum am luptat impreuna impotriva abuzurilor, impotriva nedreptatilor, cum am crezut impreuna ca (…) dialogul, respectul si civilizatia trebuie sa inlocuiasca scandalul, badarania, insultele si acuzele pe care le-am avut timp de zece ani“, a spus Ponta, in discursul sau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: