Gradinita politica. Simion, „trompeta rusilor”, se razboieste pe Facebook cu ministrul Energiei: „Am mai multe like-uri decat tine”

politica

Presedintele AUR, George Simion, se razboieste si pe Facebook cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, deranjat fiind ca a fost numit „trompeta rusilor”.

Popescu a postat o replica dupa ce Simion l-a numit din nou „hot”. „Este Virgil Popescu un hot? Argumentati, va rog, ca pe mine nu ma cred deontologii…”, a scris Simion.

„Cand trompetele rusesti se reactiveaza si raspandesc calomnii si minciuni, imi dau seama ca facem bine ceea ce facem. Romania va deveni independenta energetic! Si asta vad ca deranjeaza!”, a scris Popescu.

Nervos, Simion a tinut sa-i comenteze la postare.

„Trompeta esti tu. Omul rusilor si a lui Comanescu esti tu. Esti ministru energiei de doi ani, revino-ti! Am mai multe likeuri la acest comentariu decat ai tu la postare!”, a scris Simion.

AUR a solicitat demisia lui Virgil Popescu din functia de ministru al Energiei, dupa ce pretul carburantilor a ajuns la 9 lei.

„Dupa o liberalizare a preturilor la energie care a dus la cresterea tuturor preturilor din economie – generand nu doar o criza economica, ci si una sociala majora, ale carei efecte depline inca nu se vad – Virgil Popescu si-a dat in petic din nou. De aceasta data, in criza carburantilor. Ce se intampla in orice tara civilizata, cand promiti ceva si nu te tii de cuvant? Iti dai demisia”, a declarat deputatul AUR George Simion.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: