Grecu, nervoasa ca a fost abordata in magazin: „M-a intrebat cineva ‘Cand scapam de Dragnea?'”. „De ce Dragnea si nu Iohannis?”, s-a revoltat Grecu

news

Realizatoarea Antena 3 Dan Grecu a povestit, luni, ca a fost abordata pe strada de un roman obisnuit, care a intrebat-o „Cand scapam de Dragnea?”.

„Eram la cumparaturi cu copilul si un cetatean mi-a aruncat peste umar: ‘Ce facem cu Dragnea cand scapam de el?’.

M-am uitat cu ochii mijiti si i-am spus. ‘De ce Dragnea si nu de Klaus Iohannis?’ Dragnea are foarte multi dusmani, este genul mafiotului local care si-a tras foarte multe avantaje din poztiile sale. Trebuia sa ii dai ‘buna ziua’ lui Dragnea daca doreai sa insemni ceva. Dra asta s-a intamplat in fiecare judet.

Multi il doresc pe Dragnea afara din tara cu catuse, acum. Doamne ajuta ca nu se poate asa ceva”, a declarat Dana Grecu in emisiunea sa.

DNA a anuntat, luni, ca a inceput urmarirea penala a liderului PSD, Liviu Dragnea, sub acuzatiile de constituire a unui grup infractional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete si abuz in serviciu cu obtinere de foloase, intr-un dosar in care sunt urmarite penal alte opt persoane, intre care reprezentanti ai firmei Tel Drum.

Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, a initiat un grup infractional organizat care actioneaza si in prezent si din care au facut si fac parte functionari ai institutiilor din administratia publica si persoane din mediul de afaceri. Grupul initiat in anul 2001 are ca principal scop obtinerea frauduloasa a unor sume importante din contractele finantate din fonduri publice, prin comiterea unor infractiuni de abuz in serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscala, spalarea banilor si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, pentru favorizarea dirmei Tel Drum.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: