Dana Grecu, un nou scandal in direct la Antena 3. S-a luat la cearta cu un politician: „E o vrajeala ieftina. Ironiile ma scot din minti”

politica

Realizatoarea Antena 3 Dana Grecu a intrat in conflict cu un lider al PNL, Ionut Stroe. Cei doi s-au acuzat reciproc ca sunt lipsiti de bun simt. 

Stroe a afirmat, ironic, ca „o sa scadem salariile si pensiile”, afirmatie care a scos-o din minti pe Dana Grecu, potrivit propriilor afirmatii.

”Numai un om lipsit de bun simt poate da o astfel de replica in spatiul public. E o vrajeala ieftina. Milioane de oameni au ramas fara 25% din salariu din cauza colegilor dumneavoastra. Nu spuneti razand ca venim sa taiem pensii si salarii. Ironiile ieftine ma scot din minti. Sunteti lipsit de bun simt sa aveti o asemenea reactie. Ironiile ieftine pastrati-le pentru debaraua dumneavoastra. Eu stiu ce drame au fost, s-au sinucis oameni din cauza taierilor salariilor cu 25%. Sunteti duplicitar”, a spus Dana Grecu la Antena 3.

Ionut Stroe i-a replicat ca el nu a jignit pe nimeni si a precizat ca ”Imi pare rau sa va spun, dar lipsa de bun simt e in alta parte.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: