A crezut ca a gresit fata de Allah si si-a TAIAT o mana. Are doar 15 ani, iar parintii sunt MANDRI

life

Un adolescent de 15 ani din orasul Lahore din Pakistan si-a taiat singur o mana, crezand ca a comis o blasfemie, acesta fiind laudat pentru acest act de catre parinti si vecini.

Seful politiei locale, Nausher Ahmed, a povestit cum un imam a spus in fata unei adunari la moscheea din localitate cum ca cei care il iubesc pe profetul Mohammed isi spun mereu rugaciunile, apoi a intrebat cine din multime a incetat sa se roage. Mohammad Anwar, in varsta de 15 ani, a ridicat mana din greseala, neuzind bine intrebarea. Multimea l-a acuzat imediat de blasfemie, asa ca tanarul s-a dus acasa, si-a taiat mana pe care o ridicase, a pus-o pe o farfurie si a dat-o clericului, scrie dawn.com.

Incidentul s-a petrecut in localitatea Hujra Shah Muqeem, aflata la o distanta de 125 de kilometri de Lahore, capitala provinciei Punjab, in urma cu patru zile, potrivit politiei.

Ahmed a spus ca a vazut un clip video in care baiatul este intampinat cu bucurie de localnici, in timp ce parintii isi sustineau baiatul cu mandrie.

Nu a fost depusa o plangere, astfel ca nu s-a deschis dosar, iar incidentul nu va fi investigat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: