GREVA la aeroportul Otopeni. Nu mai zboara NICIUN avion

news

Nicio aeronava nu va decola sau ateriza pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti in intervalul orar 11,00 – 13,00, ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian, a anuntat Teo Postelnicu, reprezentant al serviciului Comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

„Ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian, in intervalul orar 11,00 — 13,00 nu se aterizeaza sau decoleaza. Recomandam pasagerilor care au rezervari de zbor astazi sa contacteze reprezentantii companiei aeriene. Administratia Aeroportului Henri Coanda depune toate eforturile pentru a minimiza disconfortul creat pasagerilor ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian”, noteaza Teo Postelnicu, pe Facebook.

Un numar de 40 de miscari de aeronave sunt programate miercuri pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti in cele doua ore stabilite pentru greva de avertisment a controlorilor de trafic aerian, au declarat, marti, pentru AGERPRES, reprezentanti ai aeroportului.

„In intervalul anuntat al grevei controlorilor aerieni, maine (miercuri — n. r.), conform planurilor de zbor, sunt programate pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti 22 de aterizari si 18 decolari, adica 40 de miscari de aeronave”, au precizat sursele.

Potrivit informatiilor de pe site-ul Aeroportului International „Hernri Coanda”, in intervalul orar 11:00 – 13:00 sunt prevazute, in total, 40 de zboruri, dintre care 22 aterizari si 18 decolari.

Controlorii de trafic aerian de la ROMATSA au intrat, miercuri, la ora 11.00, pentru doua ore, in greva de avertisment, fiind nemultumiti din cauza neincheierii contractului colectiv de munca.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,


Comentarii: