Categories: news

GREVA la aeroportul Otopeni. Nu mai zboara NICIUN avion

Nicio aeronava nu va decola sau ateriza pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti in intervalul orar 11,00 – 13,00, ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian, a anuntat Teo Postelnicu, reprezentant al serviciului Comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

„Ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian, in intervalul orar 11,00 — 13,00 nu se aterizeaza sau decoleaza. Recomandam pasagerilor care au rezervari de zbor astazi sa contacteze reprezentantii companiei aeriene. Administratia Aeroportului Henri Coanda depune toate eforturile pentru a minimiza disconfortul creat pasagerilor ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian”, noteaza Teo Postelnicu, pe Facebook.

Un numar de 40 de miscari de aeronave sunt programate miercuri pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti in cele doua ore stabilite pentru greva de avertisment a controlorilor de trafic aerian, au declarat, marti, pentru AGERPRES, reprezentanti ai aeroportului.

„In intervalul anuntat al grevei controlorilor aerieni, maine (miercuri — n. r.), conform planurilor de zbor, sunt programate pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti 22 de aterizari si 18 decolari, adica 40 de miscari de aeronave”, au precizat sursele.

Potrivit informatiilor de pe site-ul Aeroportului International „Hernri Coanda”, in intervalul orar 11:00 – 13:00 sunt prevazute, in total, 40 de zboruri, dintre care 22 aterizari si 18 decolari.

Controlorii de trafic aerian de la ROMATSA au intrat, miercuri, la ora 11.00, pentru doua ore, in greva de avertisment, fiind nemultumiti din cauza neincheierii contractului colectiv de munca.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

4 ore ago

Germania si-a rechemat pentru o saptamana ambasadorul in Rusia, in semn de protest fata de atacul cibernetic. Cehia il convoaca pe ambasadorul rus

Germania a anuntat luni ca si-a rechemat ambasadorul in Rusia pentru o saptamana de consultari…

7 ore ago

Audientele TV de Paste. RTV, pe primul loc cu manele: Marian Mexicanu, Vali Vijelie si Pomohaci – Video

Romania TV s-a situat pe primul loc, in ziua de Paste, in topul audientelor. RTV…

6 ore ago

Patru adolescenti sunt anchetati pentru atacul asupra europarlamentarului german Matthias Ecke

Patru adolescenti germani sunt anchetati in legatura cu atacul violent asupra unui politician german, care…

6 ore ago

Zona garii din Sinaia, inundata in urma unei ploi abundente

Pompierii au intervenit, luni, in statiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strans pe partea…

6 ore ago