Grindeanu, aparitie neasteptata in sediul Guvernului. Despre ce discuta cu premierul Mihai Tudose

news

Fostul premier Sorin Grindeanu se afla, la aceasta ora, la Palatul Victoria, unde discuta cu seful Executivului, Mihai Tudose, au declarat pentru News.ro surse oficiale.

Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la Antena 3, ca fostului prim-ministru Sorin Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, spunand ca a vorbit cu acesta „si la nivel personal, si politic, intr-o echipa de partid”, si ca discutiile sunt avansate, iar numirea lui Grindeanu ar fi un „element benefic” pentru tara.

Intrebat daca fostului premier Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, asa cum s-a vehiculat in spatiul public, in ultima perioada, Mihai Tudose a confirmat si a spus ca discutiile cu acesta sunt destul de avansate, asteptand acum sa se intoarca din concediu cu familia.

„Am vorbit si la nivel personal, si politic, si intr-o echipa de partid. (…) Domnul Grindeanu a fost premierul Romaniei timp de sase luni, cu un bagaj acum de informatii si cu experienta”, a afirmat Tudose.

El a mai spus ca discutiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la inceputul lunii septembrie si ca numirea lui Grindeanu intr-un astfel de post ar fi „un element util pentru tara”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat joi ca i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu functia de consul sau ambasador in Chisinau: „Nu am facut asa ceva”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: