Grindeanu ii taie lui Dragnea avantul de a face schimbari in guvern. Premierul se tine tot mai tare pe pozitii

politica

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca este importanta transmiterea unui mesaj de stabilitate la nivelul Guvernului si al coalitiei de guvernare pentru ca dezvoltarea economica a Romaniei sa poata continua.

„Pe plan international, cred ca este important sa demonstram ca suntem o natiune europeana puternica, iar vizitele mele, ale noastre in Israel, in Austria, in Franta au avut tocmai acest scop. La fel de important este sa transmitem un mesaj de stabilitate la nivelul Guvernului si al coalitiei, avand in vedere ca acesta este unul din atuurile Romaniei. Suntem o oaza de stabilitate in aceasta regiune, iar fara aceasta stabilitate economia nu poate functiona”, a afirmat Grindeanu, in deschiderea sedintei de Guvern.

El a adaugat ca datele privind cresterea economica de 5,7% pe primul trimestru al acestui an au fost confirmate atat de Eurostat, cat si de INS.

Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca deocamdata nu se stie daca vor fi propuse schimbari in Guvern.

„Deocamdata nu stim daca vom propune schimbari in Guvern, indiferent despre cine ar fi vorba. Cel mai important este programul de guvernare, sa vedem daca sunt intarzieri in implementarea programului si, din pacate, se pare ca sunt, care sunt cauzele generate de unii membri ai Guvernului, cauzele generate de mecanismele interne de functionare a Guvernului, cauze generate de anumiti functionari in anumite ministere, intarzieri. Dupa ce vedem care sunt cauzele atunci o sa propunem si masuri, pentru ca daca ne concentram doar la schimbarea unor membri ai Guvernului si cauzele raman aceleasi o sa fim in aceeasi situatie. In acest moment, exclud orice discutie despre schimbari. Dupa ce facem analiza raportului de evaluare vom avea o decizie”, a aratat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: