Grindeanu, primele precizari privind transferul la noul partid al lui Ponta: „Am discutat in ultimele doua luni foarte mult cu Victor”

politica

Fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, ca isi doreste sa ramana in continuare membru PSD, precizand insa ca a discutat, in ultimele doua luni, foarte mult si cu Victor Ponta.

Intrebat la Antena 3 daca Victor Ponta l-a invitat sa faca parte din platforma politica pe care o pregateste, Sorin Grindeanu a declarat: „Am discutat (…), in ultimele doua luni, foarte mult cu Victor Ponta si nu doar cu Victor Ponta. Eu am ales calea de a contesta (decizia privind excluderea din PSD – n.r.) si imi doresc sa raman in continuare membru PSD. Asta e optiunea mea in acest moment. O sa vedem”.

Chestionat ce va face daca ii va fi respinsa contestatia, Grindeanu a precizat: „O sa vedem, nu vreau sa merg pe politica drobului de sare”.

Sorin Grindeanu a vorbit si despre sprijinul colegilor sai din PSD Timis. „Acea contestatie (…) a fost semnata de toti cei 55 de primari din Timis, de toti parlamentarii din Timis, cei sase, si de cei 16 consilieri judeteni, in dorinta de a fi rezolvata si (…) ca sustinere pentru mine”, a precizat el.

Intrebat daca PSD Timis ar putea sa se rupa de partid, Grindeanu a spus: „Nu, in niciun caz, si nici nu-i incurajez sa faca acest lucru, nu cred ca e o chestiune normala. (…) In Timis, (…) in 2016, a fost pentru prima oara cand s-au castigat si alegerile locale si alegerile generale de catre PSD, dar nu le-a castigat Sorin Grindeanu, (…) le-am castigat intr-o echipa. (…) Si cand lucrezi in echipa, cam asa se si actioneaza, dar echipa in cadrul PSD-ului, ca sa fiu foarte clar”.

Fostul premier a precizat ca nu a mai vorbit cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, dar este in continuare prieten cu membri ai partidului.

„Dincolo de chestiunile politice, am foarte multi prieteni care sunt in continuare si in functii de conducere, si la Guvern, si la partid”, a afirmat Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: