Categories: actualitatepolitica

Grindeanu, replica usturatoare pentru Gabriela Firea. Primarul telenovelist al Capitalei este pusa la punct

Premierul Sorin Grindeanu a tratat cu ironie „dezvaluirile” Gabrielei Firea privind faptul ca a absentat inexplical in ziua in care OUG 13 a fost retrasa.

„Nu i-am raspuns doamnei Firea, am vazut-o prin Parlament implicata, desi e totusi primar general, n-o sa-i raspund nici acum. Am reusit sa rezist acestor atacuri si n-o sa raspund nici acum”, a declarat, miercuri, Grindeanu.

Gabriela Firea a declarat ca Grindeanu si-a schimbat radical atitudinea fata de conducerea PSD in ziua in care OUG 13 a fost retrasa.

„Discutam retragerea OUG 13, Grindeanu nu a mai venit. In scandalul OUG 13, Grindeanu avea telefonul inchis. A disparut 6-7 ore. Ne-am speriat, am crezut ca a patit ceva, ca are probleme de sanatate. Agiotantul lui Liviu Dragnea, ofiter SPP, l-a sunat pe colegul sau de la SPP, aghiotantul lui Sorin Grindeanu, si a zis ca e sanatos. Dragnea i-a cerut sa-i transmita lui Grindeanu sa vina la intalnirea coalitiei.

Acesta i-a zis ca o sa ii transmita, dar nu are voie sa spuna unde e. S-a revenit si domnul de la SPP nu a mai raspuns. Cativa colegi care aveau relatii bune cu apropiati de-ai premierului au sunat sa vada ce se intampla. A aparut schimbat, spre seara.

Lucrurile s-au inrautatit. Schimbat ca atitudine fata de cei care i-au dat incredere pentru a fi premier. Trebuia sa vina in coalitie sa mearga toti 3 si sa faca anuntul retragerii OUG 13. A mers la guvern si a facut singur declaratia si a facut ca si cand el ar fi luat decizia care s-a luat la nivelul coalitiei”, a declarat, marti, Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Elvetia il invita pe papa Francisc la viitorul summit mondial dedicat incheierii razboiului din Ucraina

Elvetia l-a invitat pe Papa Francisc sa participe la viitorul summit global pentru pace dedicat…

11 minute ago

Donald Trump a comparat administratia lui Joe Biden cu Gestapo-ul nazist, pe motiv ca l-ar persecuta

Donald Trump a comparat administratia presedintelui Joe Biden cu politia secreta a Germaniei naziste, in…

25 de minute ago

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

10 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

17 ore ago