Grindeanu scoate capul. Ii cere imperativ lui Iohannis sa amane alegerile pentru o perioada nedeterminata

news

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu, actual presedinte al ANCOM, are o noua iesire politica. El ii solicita lui Iohannis, pe un ton imperativ, sa amane alegerile avand in vedere explozia cazurilor de coronavirus.

„Hotarati-va odata! Ori ne confruntam cu acest virus cu efecte devastatoare si atunci gata cu alegerile, ori nu e asa grav si atunci avem de-a face cu o manipulare iresponsabila. Varianta cu “e doar putin COVID si putem face alegeri” nu exista. Voi spune ceea ce este, in mod evident, in mintea oricarui roman, dar ceea ce politicienii nu au curajul sa spuna. Toate partidele politice, nu doar PNL si PSD, isi calibreaza deja actiunile avand in fata o toamna electorala. Doar ca prioritatile sunt altele. Criza sanitara e profunda si, la fel de grav, se prefigureaza si o criza economica de proportii.

E limpede ca – si toate informatiile converg spre aceasta idee – Romania va atinge un deficit urias, de 10 la suta sau chiar peste. In aceste conditii, prioritatile romanilor sunt clare, din pacate altele decat cele pe care le vede clasa politica.

Presedintele Romaniei are obligatia, ca lider responsabil ce se declara a fi, sa isi asume rolul constitutional si sa puna capat acestei situatii. Nu poti sa vorbesti de infectari si decese si sa sustii, in continuare, organizarea de alegeri. Rezolvati criza sanitara, rezolvati criza economica ce poate avea efecte extrem de periculoase si o fi apoi timp si pentru alegeri!”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Primul scrutin electoral ar trebui sa fie pe 27 septembrie, pentru alegerea primarilor, presedintilor de CJ si a consilierilor municipali si judeteni.

Marcel Ciolacu a anuntat de mai multe ori ca isi doreste ca Grindeanu sa faca parte din echipa cu care sa conduca PSD-ul. Grindeanu a evitat pana acum un raspuns transant. El castiga aproximativ 10.000 de euro pe luna ca presedinte al ANCOM.

Mai mult despre:

Comentarii: