Grindeanu se gandeste sa se intoarca in PSD si are discutii cu sefii partidului. Ca sef al ANCOM nu are voie sa faca politica

politica

Sorin Grindeanu vrea sa se intoarca in PSD si anunta ca va avea o discutie cu Marcel Ciolacu si alti social-democrati care se afla acum la sefia partidului pentru a vedea in ce directie se indreapta. Cu toate acestea, insa, Grindeanu are interdictie de a face politica sau a fi membru de partid cat timp se afla la sefia ANCOM.

„Eu sunt om de stanga, mereu am fost. Dupa Sarbatori vreau sa stau cu fostii mei colegi de la Bucuresti, sa vad in ce directie vor sa duca partidul, ce vor sa faca. Pentru ca e un moment sensibil pentru PSD, in care lucrurile pot fi asezate foarte bine pentru alegerile locale si pentru cele parlamentare, sau putem balti in continuare. Forta sta in simpli membri. Trebuie sa se redeschida partidul. (…) Ma voi intoarce in politica daca imi va placea ceea ce aud de la cei care sunt acum la conducere”, a spus Sorin Grindeanu, la Antena 3, potrivit Stiripesurse.ro.

Grindeanu a recunoscut si ca zilele trecute a participat la o sedinta a PSD Timis, asta desi functia ii interzice.

„Eu am fost in urma cu cateva zile invitat de colegii mei din Timis la o sedinta de final de an. M-am dus cu drag pentru ca am fost presedintele PSD Timis pana in urma cu doi ani jumate. Am si castigat alegerile in Timis. Voiam sa vad starea de spirit pentru ca de la 40% cat am luat atunci in Timis, la 13% cat s-a luat la prezidentiale, voiam sa imi explic anumite lucruri. Eu atunci i-am avut alaturi pe ei, pe cei din PSD Timis, era normal sa merg acolo”, a spus Sorin Grindeanu.

Fostul premier a afirmat, la Antena 3, ca PSD-ul s-a departat de oamenii simpli din partid care au dat forta acestei formatiuni politice in toti acesti ani.

”PSD-ul cred ca s-a departat un pic de ceea ce il identifica pe scena politica. Si stiti ce il identifica: acea armata nevazuta de membri care dau forta, de fapt, PSD-ului. Recomandarea mea ar fi sa se revina la o legatura cu membrii simpli ai PSD. Acea armata nevazuta ne-a dus in toti acesti ani la rezultate remarcabile”, a mai spus Grindeanu.

Comentarii: