Gruparea Dragnea incaseaza inca o lovitura umilitoare. Corina Cretu este gata sa lase balta PSD pentru inamicul de moarte al lui Dragnea

politica

Comisarul european Corina Cretu a confirmat, vineri seara, ca va candida la europarlamentare, mentionand ca a primit o singura propunere, cea din partea Pro Romania, partidul infiintat de fostul premier Victor Ponta.

„Da. Cand ne-am intalnit ultima oara, am spus ca ma voi gandi. Aveam si ideea de a nu mai candida. M-am gandit, dupa aceea, din experienta pe care o vad peste tot. Oamenii care au stat mai mult la Bruxelles, in ciuda mentalitatii care este in Romania – Gata, sa mai vina si in tara. Se poate capata experienta pentru tara lui si asa”, a raspuns Corina Cretu, comisarul pentru politica regionala, vineri seara, intr-o emisiunea la Romania TV, intrebata daca va candida la europarlamentare.

Aceasta a dat exemplul comisarului Reading, care a avut mai multa influenta la al treilea mandat. Reading a fost comisar pe justitie, fiind direct implicata in realizarea raportului MCV.

„Nu am luat o decizie (n.red. – in ceea ce priveste partidul din partea caruia va candida). Am o singura oferta publica, la ora actuala, de la domnul Ponta, de la Pro Romania. O analizez. Este un om cu care am colaborat foarte mult, care m-a propus pentru comisar european. (…) PSD-ul nu mi-a propus, deocamdata, nimic. Au spus ca nu au discutat, pana acum”, a mai spus Cretu.

Corina Cretu a sustinut ca a inceput politica la 22 de ani, cand a devenit ziarista pentru ziarul partidului, iar ulterior a devenit consilier la presedintie.

„De 12 ani sunt la Bruxelles. Am inceput ca observator, dupa aceea doua mandate de parlamentar european, vicepresedinte al Parlamentului european, de cinci ani aproape comisar european. Cred ca este firesc sa-mi folosesc aceasta experienta acumulata la nivel european. Cred ca o pot folosi, ajutand Romania mult mai mult de la Bruxelles din calitate de parlamentar”, a detaliat Cretu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: