Gusa, la 2 zile dupa ce Puric i-a facut „haimanale” pe tinerii de la Colectiv: „Vinovati au fost ofiteri din Statul Paralel”

news

Cozmin Gusa, actionar al postului Realitatea Plus, a declarat luni ca „statul paralel” s-a aflat la originea incendiului din clubul Colectiv. Afirmatiile sale vin la doua zile dupa ce Dan Puric i-a facut „haimanale” pe tinerii de la Colectiv intr-o emisiune la Realitatea Plus.

Intr-o postare in care se rafuieste cu jurnalistul Mircea Marian, Gusa sustine ca in spatele incendiului de la colectiv s-au aflat „ofiteri superiori din statul paralel”.

Reamintesc aici ca am fost singurul comentator la momentul dramei, care a solicitat public, LA REALITATEA TV, solutii de salvare inafara tarii pentru cei arsi, iar apoi am discutat despre ‘subteranele’ acelei drame, care indicau vinovatii in zona ofiterilor superiori din Statul Paralel”, a scris Gusa pe Facebook.

Desi acuza „securistii” ca au dat foc clubului, Gusa isi declara admiratia in aceeasi postare pentru fostul sef al Securitatii comuniste, Iulian Vlad.

„De cate ori tu sau altii veti mai scrie despre legatura mea cu generalul Iulian Vlad, sa retineti ca pentru mine nu a fost doar un prieten timp de cca 20 de ani, dar il consider un patriot roman, iar aceasta concluzie am capatat-o in urma unor cercetari aprofundate”, a scris Gusa.

Mai mult despre: ,

Comentarii: