politica

Gusa le-a pus diagnosticul lui Dragnea si Valcov: „Alooo, Salvarea. Trebuie verificat daca Dragnea mai are toti boii acasa”

Consultantul politic Cozmin Gusa a declarat, marti, ca Darius Valcov si Liviu Dragnea au probleme „la mansarda”. El este revoltat ca poate fi banuit ca are relatii stranse cu serviciile secrete de la Moscova.

„Aloo, vine Salvarea. Baiatul asta sigur a patit ceva, el nu era asa. Il cunosc bine, poate cel mai bine. Daca cineva vrea sa-i faca un bine sa il duca la doctor, sa vada ce anume l-a socat atat de mult. El era un baiat destept, de viitor, l-am ajutat sa ajunga primar al Slatinei.

Inclusiv Dragnea trebuie sa fie verificat daca mai e cu toti boii acasa. Pare ca nici el nu mai e. Baietii mint cu atata naturalete, cu atata convingere”, a declarat Gusa la Realitatea TV.

Consilierul pe teme economice al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a anuntat, marti, ca in anul 2015 i s-a propus, „pe linia Gusa -KGB” sa tradeze PSD si i s-a oferit functia de premier, precizand ca „s-a dorit sa fie racolat de KGB”, dar a refuzat, transmite Mediafax.

„In martie, inainte de a fi arestat, domnul Basescu a trimis prin domnul Danut Liga, care a fost consilier al domnului Basescu, care a trimis mai departe prin domnul Mihai Nita o scrisoare prin care mi se cerea sa imi dau demisia de la Finante si sa merg la Banca Mondiala vicepresedinte (in 2015 cand eram in negocieri cu FMI). Am refuzat scrisoarea. In paralel aveam o alta oferta de a trada PSD-ul, de a forma o noua alianta cu Vasile Blaga si o parte din PDL-ul de la vremea aceea, unde puteam sa fiu prim-ministru, aceasta oferta a fost facuta pe linia Gusa-KGB”, a declarat Darius Valcov, la DC News.

Consilierul premierului a precizat ca „s-a dorit sa fie racolat de KGB”, insa a refuzat.

„Aceasta oferta mi s-a facut de mai multe ori. De ce spun pe linia KGB – pentru ca se stiu relatiile pe care le-am avut cu Gusa, se stie ca s-a dorit sa fiu racolat de KGB, insa am refuzat”, a mai spus Valcov.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Luni aflam ordinea candidatilor la europarlamentare, pe buletinele de vot. 542 de candidati, pentru 33 de locuri in Parlamentul European

Presedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorti pentru stabilirea…

5 ore ago

Japonia: Cutremur de 6,5 grade in Insulele Bonin

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade a lovit, sambata, Insulele Bonin din Japonia, a…

5 ore ago

Dmitri Medvedev: Moscova ar putea confisca activele private americane din Rusia daca SUA vor confisca rezervele inghetate in Occident ale Rusiei

Rusia ar putea raspunde confiscarilor de rezerve valutare rusesti inghetate in Occident de catre SUA…

5 ore ago

Sute de arestati in protestele pro-palestiniene ale studentilor din SUA. Oficialii universitatilor vorbesc despre infiltrarea unor „manifestanti profesionisti”

Protestele pro-palestiniene au continuat si in noaptea de vineri spre sambata, 27 aprilie, in marile…

6 ore ago

Statie radar ruseasca, de 5 milioane de dolari, distrusa de ucraineni. Radarul „Podlet-K1” detecta tinte aeriene la altitudini joase

Ucraina a distrus o statie radar rusa Podlet-K1, intr-un atac condus de Directia de informatii…

6 ore ago