Guvernul le cere romanilor din Diaspora sa nu mai vina acasa: „Veti intra direct in carantina sau izolare la domiciliu”

news

Ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a cerut romanilor din Diaspora sa nu revina in tara. El i-a avertizat ca vor intra „direct in carantina sau izolare la domiciliu”.

„Fac un apel catre fratii din diaspora: nu este bine pentru compatriotii nostri din tara sa reveniti acum acasa. Va aduc la cunostinta ca veti intra direct in carantina sau in izolare la domiciliu. Fac un apel la intelepciune si la maturitate. Trebuie sa avem cu totii grija de copiii, parintii si bunicii nostri mai mult ca niciodata Cei care fac declaratii false vor avea dosar penal. Fac apel la intelepciune si maturitate”, a declarat Vela.

Toate zborurile spre si dinspre Spania vor fi suspendate timp de 14 zile, incepand cu data de 18 martie, ora 18,00. Zborurile din Italia: am prelungit masura suspendarii acestora pentru inca 14 zile incepand din 23 martie”, a mai anuntat Marcel Vela, intr-o declaratie la sediul MAI.

Vela a mai anuntat ca se inchid barurile, restaurantele si toate activitatile in spatii inchise, inclusiv in biserici.

„Se suspenda toate activitatile culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear si de ingrijire personala realizate in spatii inchise”, a subliniat Vela.

Mai mult despre:

Comentarii: