politica

„Hai sa mergem in strada, ca ne-a chemat Dragnea. Pai, iti da femeia cu tigaia in cap”. Basescu a desfiintat din trei vorbe „marele miting” al PSD

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, este de parere ca anuntul conducerii PSD privind organizarea unui miting de amploare pentru sustinerea familiei reprezinta o „demagogie”, avand in vedere ca 90% dintre romani sunt familisti.

„E alta demagogie, un milion de oameni in strada pentru familie. Mai Dragnea, 90% suntem familisti! Care cu o nevasta, care cu doua la viata lui, care cu cinci, dar traim familii normale, cu barbat si femeie. Pentru ce ii trebuie un milion de oameni? E ridicol, astia nu au idei”, a declarat Traian Basescu, luni, la B1 Tv.

Liderul PMP crede ca oamenii nu vor iesi la un astfel de miting, pentru ca „isi dau seama”.

„Ganditi-va cum ii spui sotiei: mai femeie, hai sa mergem in strada, ca ne-a chemat Dragnea sa aparam familia. Pai, iti da femeia cu tigaia in cap. Iti spune: nu esti sanatos, daca vrei sa militezi pentru familie, du-ma, omule, la teatru, du-ma pana la Poiana Brasov, du-ma, stiu eu, sa facem un week-end impreuna, decat in strada”, a mai spus Basescu.

Partidul Social Democrat va organiza luna viitoare un miting de amploare in Bucuresti, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al partidului.

Potrivit liderului PSD, prin acest miting, social-democratii vor sa isi manifeste sustinerea fata de familia traditionala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

8 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

9 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

9 ore ago