„Haita de Actiune”, un nou film romanesc care ingrozeste cinefilii: „O petarda/ Dezamagire completa”

life

„Haita de Actiune”, noul film romanesc in care apar mai multe nume ale showbiz-ului romanesc, primeste primele review-uri negative. Filmul a fost prezentat drept „comedie politista”.

In film apar Mugur Mihaescu (Garcea), Antonia, Matei Dima, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Anca Dinicu, Iulian Postelnicu, Alex Delea si Elena Chiriac (fosti concurenti Survivor Romania), Iancu Sterp, Alex Bogdan. Filmul este o productie Vidra Productions, la fel ca Teambuilding, Tabara, 5gang.

„Facem pasul spre actiune. Producem un film acum intitulat Haita de actiune, scris si regizat de Vali Dobrogeanu. Este un proiect de suflet pentru mine, deoarece este un personaj pe care doresc sa il joc de multi ani si acum am aceasta ocazie. Alaturi de mine, o veti vedea pe Antonia, ea va fi partenera mea de la o sectie de politie, prietena mea cea mai buna si membra fondatoare Haita de actiune”, a declarat Matei Dima.

Pe Reddit Romania, o comunitate online cu peste 500.000 de utilizatori, a aparut o prima cronica a unui cinefil, care se declara „dezamagit”.

„Cea mai buna gluma din tot filmul a fost:

– ‘vii la concurs?’
– ‘ce concurs?’
– ‘de belit p…a la urs’

In ciuda promisiunilor sale de a fi o satira politista interesanta si provocatoare, Haita de Actiune este o dezamagire completa pentru cinefilii care s-au asteptat la mai mult. Povestea nu reuseste sa pastreze publicul captivat din cauza faptului ca este prea previzibila si superficiala. Chiar si personajele principale, Aurel si Denze, par a fi o versiune extrem de plata si neinteresanta a unor tipare deja vazute in filmele de actiune.

In plus, filmul a esuat si in privinta coloanei sonore. In loc sa ofere o selectie diversa de muzica, filmul a avut doar o singura piesa de manea si alte piese muzicale ce nu se potriveau cu atmosfera filmului. Acest lucru a avut un impact negativ asupra experientei de vizionare.

In timp ce Team Building, filmul anterior al regizorului Matei Dima, a reusit sa capteze subtilitatile vietii corporatiste si sa genereze rasete sincere, Haita de Actiune nu face altceva decat sa straluceasca prin lipsa sa de creativitate si de umor. In loc sa ne surprinda cu o noua abordare a genului de actiune, filmul cade in aceleasi modele si clisee care au facut acest gen atat de previzibil si plictisitor in ultimii ani”, a scris utilizatorul Reddit.

„Nu cred ca e genul de film care merita explicat, criticat ca se stie ca e o petarda dupa marele regizor. Nu cred ca a avut nimeni intentia sa faca nimic mai mult decat o vaca de muls pentru bani si apoi scos si niste bani de pe Netflix”, a comentat un alt utilizator.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: