Categories: externe

Hillary Clinton promite ca va dezvalui ADEVARUL despre extraterestri cand va ajunge presedinte

Candidatul democrat pentru Casa Alba, Hillary Clinton, a promis ca va face public adevarul despre existenta extraterestrilor, daca va fi aleasa presedinte.

Intrebata fiind de un jurnalist in New Hampshire despre extraterestri si celebra Area 51, Hillary Clinton a raspuns: „Da, o sa rezolv subiectul cu Area 51”.

Potrivit unui sondaj realizat in 2014 de institutul Harris, peste 77% dintre americani cred ca ca exista dovezi ale existentei extraterestrilor.

Seful de campanie al lui Hillary Clinton, John Podesta, a declarat deja ca „americanii pot sa accepte adevarul” despre extraterestri.

„M-a pus sa promit (John Podesta – n.red.) ca vom da publicitatii informatiile. Intr-un fel sau altul. Poate vom trimite chiar o misiune de inspectie la Area 51”,  a mai declarat Clinton, citata de Metro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Parteneriat pe 100 de ani intre UK si Ucraina. David Cameron a sosit la Kiev pentru a intari acordul, ce prevede aceasta intelegere istorica

In timpul vizitei sale la Kiev, ministrul britanic de Externe, David Cameron, a vorbit despre…

2 ore ago

Cosmarul unui sofer care trecea prin Valcea. Mai multi indivizi l-au atacat cu topoarele, i-au spart luneta si l-au urmarit cu carutele – Video

Un sofer a dat publicitatii imagini suprinse in timpul unui incident foarte violent in judetul…

16 minute ago

Noi amenintari. Kremlinul considera „foarte periculoase” recentele comentarii ale lui Macron privind trimiterea de trupe pe teren

Vineri, Kremlinul a calificat drept "foarte periculoase" comentariile presedintelui francez Emmanuel Macron, care si-a reafirmat…

2 ore ago

Tudorache „Diamante”: „Este incredibil cat de mult a distrus sectorul 1 gasca de rezisti. Voi repara tot in urma salbaticilor astia”

Mesaj delirant al fostului primar PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, care si-a depus candidatura…

2 ore ago