Categories: news

Sotia lui George Alexandru face PRECIZARI despre CAUZA mortii actorului

Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului George Alexandru a fost depus luni, pentru cateva ore, in foaierul Teatrului Nottara, pentru ca cei care l-au iubit si apreciat sa-i aduca un ultim omagiu.

La capataiul actorului au venit pentru a-si lua ramas bun actorii Alexandru Repan, Cristian Sofron, Ada Navrot, Corina Dragomir, Laura Anghel, Dani Popescu, dar si Ivan Patzaichin.

Sotia actorului, Manuela Alexandru, a creionat portretul omului George Alexandru. „A fost minunat. Un suflet minunat, un sot extraordinar de iubitor, un prieten iubitor, o veselie de om, sensibil”, a spus Manuela Alexandru.

Ea a tinut sa dezminta informatia potrivit careia moartea lui George Alexandru ar fi fost suspecta, iar familia doreste o ancheta.

„Singura declaratie pe care vreau sa o dau este referitoare la stirea aparuta pe un anumit post de televiziune cum ca a fost o moarte suspecta si cum ca familia ar dori o ancheta. Complet neadevarat. Vreau sa spun in mod oficial: am fost tot timpul in spital, langa sotul meu, doctorii au dat dovada de un devotament incredibil, de un profesionalism desavarsit, este un eveniment tragic, ca orice plecare a oricaruia dintre noi, nu e nimic senzational, iar stirile false in astfel de momente arata neprofesionalismul celor care le fabrica. Multumiri personalului din spitalul Fundeni”, a afirmat sotia actorului, citata de Romania TV.

Citeste si: EXCLUSIV. CAUZA mortii marelui actor George Alexandru. O boala foarte grava

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

O oră ago

Soferii de taxi din Londra au dat in judecata Uber pentru concurenta neloiala si cer 250 de milioane de lire sterline despagubiri

Uber se confrunta cu un proces in urma caruia ar putea plati sute de milioane…

O oră ago

Gabriela Firea promite noi pomeni electorale pentru a fi votata: cardul pentru tineret, prin care tinerii ar urma sa beneficieze de reduceri de preturi

Aflata in sondaje mult in urma lui Nicusor Dan, Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria…

31 de minute ago

O gradina zoologica din Rusia a trimis pe frontul din Ucraina doi pauni pentru „a inspira trupele care lupta”

O gradina zoologica din Rusia a incercat sa isi faca partea sa in razboiul tarii…

2 ore ago